Magán orvosoknál hogy szokás?
Magán orvoshoz jártunk terhesség legelejétől és múltkor említettük neki hogy szeretnénk őt megfogadni ,ő mondta hogy ez csak természetes ha nem mondtuk volna is rám nézett volna.
Most már lassan célegyenesben vagyunk és ilyenkor illik megkérdeznünk hogy mennyi a tarifája?Nem szemtelenség ha rákérdezünk hogy mennyi lesz?
Mert ismerős serint ez az ...de nem ezért magánpraxis ?
Mi megkérdeztük, nem hiszem, hogy életében először hallja ezt a kérdést. Meg ennél kényesebb kérdést is tettem fel neki. :-) Mondjuk ő nem mondott árat, azt mondta, hogy ne gondolkodjunk nagy osszegekben, pár órás munkáért nem vár el annyi pénzt, amiért más egy hónapot dolgozik, mi mondtuk, hogy azért valami tól-ig határt mondjon, így annyit mondott, hogy jó szamárvezető lehet a magánrendelés árának a tízszerese, de ez sem kötelező. A mi esetünkben ez 30 ezer Ft lett volna.
Nyugodtan kérdezd meg, ha nem akar, akkor úgysem válaszol.
En nyiltan megkérdeztem az első gyereknel is meg most is, hogy mennyit ker, de olyan kis szerény az orvosom, hogy annyit mondott, hogy kerni semennyit, mert amúgyis fizetünk neki Havonta minimum 1x, amennyit erzunk es megengedhetunk magunknak ugy, hogy azt ne a babatol es a csaladtol vonjuk el.
Ha a maganrendelesenek a tizszereset vennem az nekem igen borsos lenne, mert 10.000/alkalom nala egy vizsgálat + uh. Veszélyeztetett terheskent kiemelt figyelmet kapok, anno az első gyereknel is 50et kapott, most is annyit fog.
Én nem kérdeztem meg a dokimat anno (7 éve).
Viszont én is a magánrendelése 10 szeresét adtam. 100 ezret.
Később megbántam. Egy órát volt bent, gyors szülésem volt.
Fele is elég lett volna.
Köszönöm :)
és egyébként hogy szokták odaadni?szülés után borítékban ? Vagy bedugni a zsebbe vagy egyszerűen nyíltan ?:)
Lehet hulye kérdés de nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni :)
nem ...még sehogy mert egyben vagyunk :) ha erre értetted
magánpraxisban meg 5000 ft a terhesgondozás tehát az magától értetődő
Én varratszedéskor adtam oda, mikor hazaengedett a kórházból. Egyszerűen átnyújtottam neki, ő pedig elvette. Én nem vagyok zsebbe dugdosós fajta.
A barátnőm a 6 hetes kontrollon adta oda.
ma 20:55
Nálatok 3 ezer forint a magánrendelés??? Nálunk 10 ezer. Ha 30 ezer lenne felkérni fogadott orvosnak nem is hezitálnék egy percet sem, de 100 ezer már más..
hát pont az hogy én sem vagyok a zsebbe dugós ....jobban örülnék ha megmondaná hogy ennyi az annyi végülis ezért is magánpraxis így én ezért érezném "jobbnak" ha közölné
nálunk 5000 ft a terhesgondozás ebbe beletartozik ultrahang vizeletvizsgálat , vérnyomásvizsgálat és ugye maga a tanácsadás
most megyünk majd nst-re azt ugy tudom 2000 ft de nem tudom hogy így lesz e uh is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!