Magán orvosoknál hogy szokás?
Figyelt kérdés
Magán orvoshoz jártunk terhesség legelejétől és múltkor említettük neki hogy szeretnénk őt megfogadni ,ő mondta hogy ez csak természetes ha nem mondtuk volna is rám nézett volna.
Most már lassan célegyenesben vagyunk és ilyenkor illik megkérdeznünk hogy mennyi a tarifája?Nem szemtelenség ha rákérdezünk hogy mennyi lesz?
Mert ismerős serint ez az ...de nem ezért magánpraxis ?
2015. ápr. 13. 20:50
11/13 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet:) csak doktornőnk van :) lehet beleépítem valami csokiba vagy virágba :D
2015. ápr. 14. 11:43
12/13 anonim válasza:
Csak nehogy ne vegye észre a pénzt és kidobja :D Én majdnem dobtam már ki borítékot, azt hittem csak csoki van a zacsiban.
13/13 A kérdező kommentje:
tényleg :) vagy varratszedésnél beteszem a lábam közé egy köszönőlevéllel azt muszáj lesz észrevenni :)))
na jó ez erős volt :D
akkor egy doboz csoki meg valami élénk színű boríték a tasiba mellé :)
2015. ápr. 14. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!