Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felismerem a fájásokat?...

Felismerem a fájásokat? Milyen a jósló fájás?

Figyelt kérdés
Az első babám császáros volt, nem voltak fájások. Most a második programos lesz. 36 hetes vagyok! De félek,hogy mi van,ha hamarabb jön, én meg nem ismerem fel időbe a fájásokat? Vagy csak jóslók lesznek, aztán fölöslegesen berohanok a kórházba?
2015. szept. 10. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ, dehogynem ismered fel! :))) Fel lehet ismerni simán, hogy komolyodik a helyzet. Szerintem nagyon egyértelmű.
2015. szept. 10. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, szerintem lehetetlen nem felismerni...

Amikor jóslófájásaim voltak, akkor azok enyhék voltak, feszült a hasam, esetleg fájt a derekam hozzá, és nem is volt rendszeres.

Amikor jöttek az igazi fájások, akkor azok teljesen rendszeresek voltak, és már az első pillanatban jobban fájtak, mint a jóslók! Valahogy összetéveszthetetlen volt.

2015. szept. 10. 13:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Viszont az én esetemben ti mikor keresnétek fel a kórházat? Mert ugye, ahogy írtam, nálam nem kellene annyira beindulnia!

2015. szept. 12. 06:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én a 20. héttől keményedtem, görcsöltem, fájt a derekam. Befektettek a 38. héten mert már teljesen elvolt meszesedve a méhlepény. Aznap este mikor beköltöztem a kórházba, vizitkor megvizsgált az orvos, s rögtön hivta a dokimat hogy tuti még éjjel szülés lesz. Kérdezte hogy nem fáj a hasam, hát mondom én már megszoktam ezeket a fájásokat. Csak néztek rám. Kaptam nospa injekciót hogy vagy elmúlasztja vagy megindul. Este 9kor arra keltem fel, fááááj a hasam, s nem birok egy helyben maradni, aztán elmúlott, s rájöttem hogy 10 percenként jönnek. Hajnali 5kor meglett a kisfiam.

Szóval megfogod tudni különböztetni, mert a jósloknál fájdalmasabb, s nézd szépen órádat s azon is megismered. Könnyű szülést kívánok :)

2015. szept. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!