Van aki a szülés közben, amikor nincsen fájás SMS-ezik a barátnőjével, vagy akárkivel? Tudom ez egy kicsit hülyén hangzik, de tudtok ilyenről?
Ez emberét válogatja szerintem.. Velem a férjem végig bent volt és éber volt, minden rezdülésre figyelt.. Így nekem meg sem fordult a fejemben, hogy facebookozzak vagy bárkinek is irogassak, hogy éppen hol tartunk.. sőt.. még szülés után sem és azután sem, miután hazaértünk.
Férjem tett fel saját FB. oldalára 1-2 képet, meg kiirta, hogy megszületett a kicsi.
Nekem eszembe nem jutott, hogy én netezzek az első napokban. A maximum egy körsms volt kb 5 hozzám igazán közel állónak a kórházban tölött 2. napon, mikor kislányom elaludt.
De ismerem ennek a szöges ellenpéldáját is, aki Fb.-ra kitette az éppeni státuszát óránként ill hozzáírta, h "fél", "boldog", "izgatott" , "fáradt".. stb. Nekem ilyesmire nem volt se erőm se kedvem, hangulatom. De ez mindenkinek a magánügye, felőlem azt is kitehette volna, ahogy éppen kitolja a gyereket. Már nem lep meg semmi a mai világban.
Én itt hallok előrször ilyet. Én pihentem és készültem a következő fájásra, még csak nem is beszélgettem a párommal aki mellettem volt, hanem csendben befelé és a babára figyeltem.
Ilyen hülyeséget nem is hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!