Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsen Dr Labossa Gusztáv...

Pécsen Dr Labossa Gusztáv szülész milyen orvos?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem megbízható, jó orvos. Én nála szültem és meg vagyok elégedve vele. 2 éve volt egy fejlődési rendellenességes terhességem, Ő vette észre ultrahangon még "időben" így még el tudták venni és nem kellett megszülnöm. A most született bémimmel minden rendben van és már 4 hósak vagyunk! Én ajánlani tudom neked a dokit és a megyei kórházat is!
2008. szept. 8. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
szia.Én már a másodikat vállalom , és nála szültem az elsőt, is, tényle nagyon jó orvos, én is csak ajánlani tudom.
2008. nov. 24. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az első gyermekem nála szültem, ő kísérte végig a terhességem, és most a másodikat is nála szülöm. Mindenkinek csak ajánlom. Rendes, közvetlen, precíz, bármit meg lehet tőle kérdezni, mindig türelmes, még amikor látszik is, hogy fáradt. (Sajnos, sokan szeretik. :-) ) Csak ajánlom, tényleg! A legmegbízhatóbb, legbarátságosabb orvos, akivel eddig találkoztam.
2009. febr. 3. 14:23
 4/5 anonim válasza:
A Labossa dr szerintem is nagyon jó orvos!a 2.babám nála szültem volna, orvosváltás miatt a 35.héten vállalt el,(de császár miatt nem volt idő megvárni,míg a kórházba ér),utána megkértem had keressem meg ezután is,és nem zárkózott el előle!kb1,5 éve endometriózis miatt kezel,és csak a legjobbakat tudnám mondani az emberségéről+a hozzáállásáról( ja és persze a szaktudásáról)!
2009. márc. 9. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondhatok, hogy ezer más orvosra nem cserélném le!

ha orvost keresel, akkor ő az igazi!

Mind szakmailag mind emberileg!

Nagyon megbízható, kedves, korrekt.... kell ennél több?

100%-os

2009. szept. 2. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!