Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos dr. Adorján Gusztáv?

Milyen orvos dr. Adorján Gusztáv?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nem tudom, de ha orvost keresel Dr. Kovács Róbertet tudom ajánlani. Nem pénzéhes, korrekt, alapos.
2010. szept. 29. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de engem Dr.Adorján érdekel.
2010. szept. 29. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyukám szerint a legjobb; még kezdő orvos volt, mikor anyukám elkezdett hozzá járni, és én nála születtem, pedig már 30 éves vagyok! De anyukám még mindig hozzá jár! Szóval biztos nagyon jó, de nem tudom, mennyit kér. Én is dr. Kovács Róberthez járok, nála szültem a 2 kicsit, az eslőt csak azért nem, mert akkor még nem praktizált! Akkor dr. Petróczi Ottóhoz jártam! Ő is szuper doki!
2010. okt. 1. 14:35
 4/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Bár a kérdés feltevése óta eltelt néhány év, de talán valakinek még jól jöhet az info.

4 hónappal ezelőtt szültem Dr Adorján Gusztávnál a fiamat, és természetesen terhesgondozásra is hozzá jártam. (MEg már a gyermek fogantatása előtt is!)

Egy páciense által kerültem hozzá, és nem véletlenül jártam 50 km.-ről hozzá!

Nála emberibb orvossal még nem nagyon találkoztam, borzasztó alapos, nagyon odafigyel a betegeire, nagyon közvetlen, tipikusan az az orvos akire az ember nyugodtan rábízza magát, és a gyermekét is.

Nagyon korrekt, és bármikor lehet rá számítani!

Ha lesz következő gyermekem, ismét nála fogok szülni!

Tudom, hogy nagyon rózsaszínűre sikerült amit leírtam, DE tényleg ez a valóság.

És bár az alany én voltam, a férjemnek ugyanez a véleménye

2012. jún. 8. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok a picurhoz! :)

Én tettem fel a kérdést,azóta magam is meggyőződhettem arról,amiket te is írtál.Hihetetlenül jó orvos,és emberséges,jó kedélyű,én is nagyon elégedett voltam végig.Nekem 1 éve született a lányom :)

2012. jún. 8. 20:15
 6/6 anonim válasza:

Köszönöm szépen!!!

Ja igen azt kihagytam, hogy jókedvű!!!

Minden jót!

2012. jún. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!