Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Használhat még a hasszorító,...

Használhat még a hasszorító, érdemes lenne vennem?

Figyelt kérdés
Közel 11 hónapja szültem és sajnos nem tudtam fogyni azóta sem mióta kijöttem a kórházból.Megmaradt a hasam is s nagyon szégyenlem a testem,még magamtól is hányingert kapok ha meztelen vagyok.Próbálok fogyni de nincs eredménye.Nem tudom ha majd befejezem a szoptatást megindul -e valami fogyás?Köszönöm.
2010. márc. 11. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Már nincs értelme szerintem.

Én a szülés után pár nappal már használtam, de semmit nem ér, egy kirepedt csíkos lityi-lötyi háj lóg a hasamon.

Amikor abbahagytam a szoptatást, akkor én sajnos rögtön hízni kezdtem, viszont utána már tudtam erősebben fogyózni is.

Én is hányok magamtól és egyre rosszabb...

2010. márc. 11. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Látom nem vagyok egyedül,hátha lesz ez még jobb is.Bizakodjunk a változásban.
2010. márc. 12. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én egyből használtam, már a szülés napján és nekem segített. Bár nem tudom milyen lett volna, ha nem használom.

Szerintem már nem érne semmit... Amúgy pedig a szoptatás alatt elvileg fogyni kéne, hiszen az, hogy a tej a tejcsatornákon ár eljut a babához, az energia. Mondjuk én is ismerek kismamát, aki nemhogy fogyott, de hízott vagy 10 kilót egy év szoptatás alatt...

Azért ne add fel :-)

2010. márc. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!