Van értelme császár után 3 hónappal hasszoritó használatának?
Figyelt kérdés
Eddig nem használtam,mert eleinte fájt a hasam alja a vágásnál elég sokáig. Viszont a hasam még mindig elég nagy és nagyon zavar. Kicsir már elkezdtem hasizomgyakorlatokat csinálni, de amig szoptatok félek a tej miatt.2010. ápr. 1. 11:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem van értelme. Ilyenkor még folyamatban van a visszahúzódása szerintem. Sokaknak csak fél-egy év után lett újra normál méretű a pocakjuk. Nekem amúgy az orvos 6 hónapig nem ajánlotta a tornát.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg, vagy 6 hónapig azért biztosan alakul szülés után. 1 hónap múlva már látnod kell változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!