A kisfiamnál első pillanattól fogva azt éreztem, hogy fiú lesz, pedig kislányért voltam oda. Most 10 hetes vagyok, és azt érzem, hogy kislány a bébim. Csak azért érzem, mert kislányt szeretnék, vagy megérezheti ezt egy kismama? Véleményetek?
én is megéreztem hogy mindkettő lány. Valahogy tudtam, hogy nem fiúk.
2010. márc. 11. 07:19
12/19 anonim válasza:
Szerintem meg lehet erezni. En is ereztem, hogy fiu lessz :) Es az lessz.
2010. márc. 11. 08:19
13/19 anonim válasza:
Én is lányt szerettem volna, de már az elején éreztem, hogy fiú lesz. Helyesbítek: a párom fiút szeretett volna, és tudtam, hogy az lesz, amit szeretne:DDD
Fiú is lett:)
ҝ
2010. márc. 11. 08:23
14/19 anonim válasza:
Én is megéreztem, hogy fiú lesz, bár a férjem állandóan le akart beszélni, mert az ő részéről a családban a 7 unokából csak 1 a fiú. De most már kettő :D
Egyébként örül a férjem neki nagyon, csak meg volt róla győződve, hogy akkor nekünk is lány lesz. Majd a következő :)
2010. márc. 11. 12:41
15/19 anonim válasza:
Tutira éreztem,hogy fiú lesz, és úgy is lett :-)))
2010. márc. 11. 12:55
16/19 anonim válasza:
én megéreztem, hogy fiú lesz, de igaz, ami igaz, nagyon fiút akartam, talán azért voltam benne biztos, hogy fiú.
2010. márc. 11. 13:36
17/19 anonim válasza:
Én lányt éreztem. Aztán az ultrahangon azt mondták: kisfiú, és az is lett...
2010. márc. 11. 14:03
18/19 anonim válasza:
Én megéreztem mindhármat. Első kettő lány és most kisfiút várunk. De ilyen erősen mint a fiút egyiknél sem éreztem, bár lehet azért mert nagyon azt szerettem volna. És többször meg is álmodtam, hogy fiú lesz. A férjem is megmondta mind a háromnál, hogy mi lesz. És nagyon eltalálta. MOndta is a doki, hogy tud valamit a férje. :-)
2010. márc. 11. 16:14
19/19 anonim válasza:
Szia!
Én megéreztem hogy fiam lesz. Egész héten kék cumókat vettem és amikor azt mondták hogy kislány akkor olyan rossz érzés volt mintha bántani akarnának. Pedig nem. És én kislányt akartam nagyon. De amikor megmondták 24 hetesen hogy fiú fülig szaladt a szám és olyan boldogság volt rajtam aznap, párom leb@szott hogy a lánynak nem is tudtam volna örülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!