Akik magankorhazban szültek? Ti meg fizettetek külön az orvosnak?
Egyetértek.
Háromszor szültem a Róbertben,vannak kollégnaőim,sőt sógornőm is ott szült.Mindenannyian elégedettek voltunk és hálásak,de nem hallottam olyanról,hogy valaki adna pénzt..Sőt...Nem is igazán értem ezt a kérdésfeltevést
Nem hálapénzt adott a 11-es, hanem úgy fizette ki a dokit, hogy a papír alapján nem volt neki fogadott orvosa. Nyilván mindenkinek megérte, mert így ő kevesebbet fizetett az orvos díjára, mint ha papíron is lett volna a dolog, az orvosnak meg nem kellett adózni.
Nyilván nem mindenkinek ajánlják ezt fel. Kb. mint mikor felszállsz a helyközi járatra és az előtted lévő 250-ért vett egy jegyet, neked meg azt mondja a sofőr, hogy jegy nélkül 100-ért jó lesz?
Szintén Maternity, az orvosom ottani orvos, így nem adok plusz pénzt. Ha máshonnan vinnék dokit, lenne az ő tiszteletdíja és lenne a Maternity csomagja (utóbbi így olcsóbb lenne).
Én annyival jutalmazom majd a kórházat, hogy (bár több baba nem lesz, de) a babát a 6 hetes EKG és uh szűrésekre oda viszem (50.000 Ft bevétel nekik) és én is odamegyek ezentúl nőgyógyászhoz, és kontrollra is (alkalmanként 15.000 bevétel nekik). Azaz: a hűségemmel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!