Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik magankorhazban szültek?...

Akik magankorhazban szültek? Ti meg fizettetek külön az orvosnak?

Figyelt kérdés
Nekem eszembe nem jutna meg az 500ezer+ Ft mellé borítékot adni, de a múltkor találkoztam egy ismerősömmel, aki azt mondta, hogy ok adtak boriteköt az orvosnak a magankorhazban, ahol szültek, mert szépen osszevarrtak stb.
2015. aug. 27. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó: én is ott szültem és bizony elfogadta a dokim. Sőt, papíron nem is volt a választott orvosom, így nem kell adóznia a kapott boríték után. Ez a magyar valóság, sajnos. Magán ide vagy oda. De az is lehet, hogy megválogatják, kinek ajánlják ezt fel, és kinek nem merik, nem tudom.
2015. aug. 27. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11# nekem erről csak az jutott eszembe, hogy mi egy retek banda, ezeknek semmi sem elég! És hogy sztárolják már magukat, hogy ott semmi se megy feketén, meg milyen becsületesek!
2015. aug. 28. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
hát elég hülye vagy,hogy adtál,ne haragudj.
2015. aug. 28. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
11es, már meg ne haragudj, nem ez a magyar valóság. Mármint mi a fenének adtál. Én is a Róbertben szültem, kétszer. eszem ágában sem volt adni, pedig hálás voltam. A dokim mondta is terhesgondozáskor, hogy el sem fogadhatja, a pénztárnál kell fizetni.
2015. aug. 29. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

Háromszor szültem a Róbertben,vannak kollégnaőim,sőt sógornőm is ott szült.Mindenannyian elégedettek voltunk és hálásak,de nem hallottam olyanról,hogy valaki adna pénzt..Sőt...Nem is igazán értem ezt a kérdésfeltevést

2015. aug. 29. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem hálapénzt adott a 11-es, hanem úgy fizette ki a dokit, hogy a papír alapján nem volt neki fogadott orvosa. Nyilván mindenkinek megérte, mert így ő kevesebbet fizetett az orvos díjára, mint ha papíron is lett volna a dolog, az orvosnak meg nem kellett adózni.

Nyilván nem mindenkinek ajánlják ezt fel. Kb. mint mikor felszállsz a helyközi járatra és az előtted lévő 250-ért vett egy jegyet, neked meg azt mondja a sofőr, hogy jegy nélkül 100-ért jó lesz?

2015. aug. 30. 01:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Szintén Maternity, az orvosom ottani orvos, így nem adok plusz pénzt. Ha máshonnan vinnék dokit, lenne az ő tiszteletdíja és lenne a Maternity csomagja (utóbbi így olcsóbb lenne).

Én annyival jutalmazom majd a kórházat, hogy (bár több baba nem lesz, de) a babát a 6 hetes EKG és uh szűrésekre oda viszem (50.000 Ft bevétel nekik) és én is odamegyek ezentúl nőgyógyászhoz, és kontrollra is (alkalmanként 15.000 bevétel nekik). Azaz: a hűségemmel.:)

2015. nov. 21. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!