Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gyöngyösi Bugát Pál kórház...

A gyöngyösi Bugát Pál kórház szülészeti osztályáról kinek milyen tapasztalata, véleménye van? Nadim doktor úrról vélemények?

Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 12:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valós tapasztalok nélkül? Kb. 25 anyukàt ismerek aki Gyöngyösön szült.Miért?Van gàtvédelem?Nincs.Van beöntés?Van.Nyomjàk az oxitocint?Igen. Akkor mi nem valós ebben?

Az, hogy nem személyesen éltem àt.Hàla az égnek.Egyébként normàlis helyeken(nem csak Budapesten) nem alkalmazzàk a beöntést ha nem kéri a kismama.Nyugodtan utàna lehet nézni, inkàbb adnak egy kúpot, ha kismama ragaszkodik ahhoz, hogy a belek kiürüljenek.Különben azt mondjàk, hogy a beöntés sem pucol ki teljesen.

2015. aug. 30. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:

A közös vajúdót írta valamelyikőtök.Azért a szülésem legyen màr magànügy, nehogy màr vadidegenekkel együtt, a férjem nélkül vajúdjak.Ha màr fizetek, és nem keveset, akkor az a minimum, hogy csak ketten vagyok a férjemmel egy szobában.Ez csak rànk tartozik.

Meg hagy vàlasszak én szülésznőt, akivel 9 hónap alatt összeszokunk.

Azt hiszem azzal mindenki egyetért, hogy a szülés egy nő életében a legcsodàlatosabb dolog, ergo semmi negatív ne érje, ha nem kell.

Ne haragudjatok, hogy leírtam a véleményem, fe amiket hallok/hallottam kismamàktól, az maga a katasztrófa.

2015. aug. 30. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Amugy amit az osztalyrol irtunk/tam, most jutott eszembe, hogy teljesen elavult..ugyanis ha hol tudom 2-3 hete atkoltozott a szuleszet az uj epuletszarnyba...szoval egy szuloszoba latogatas es a kerdezo maga dontheti el, hogy mennyire megfelelo a felszereltség:)
2015. aug. 30. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Par hete szultem Gyongyoson ujra. Minden nagyon szuper volt. Nagyon konnyu szulesem volt es mindenki nagyon kedves volt. Csak ajanlani tudom.
2015. okt. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!