A gyöngyösi Bugát Pál kórház szülészeti osztályáról kinek milyen tapasztalata, véleménye van? Nadim doktor úrról vélemények?
Valós tapasztalok nélkül? Kb. 25 anyukàt ismerek aki Gyöngyösön szült.Miért?Van gàtvédelem?Nincs.Van beöntés?Van.Nyomjàk az oxitocint?Igen. Akkor mi nem valós ebben?
Az, hogy nem személyesen éltem àt.Hàla az égnek.Egyébként normàlis helyeken(nem csak Budapesten) nem alkalmazzàk a beöntést ha nem kéri a kismama.Nyugodtan utàna lehet nézni, inkàbb adnak egy kúpot, ha kismama ragaszkodik ahhoz, hogy a belek kiürüljenek.Különben azt mondjàk, hogy a beöntés sem pucol ki teljesen.
A közös vajúdót írta valamelyikőtök.Azért a szülésem legyen màr magànügy, nehogy màr vadidegenekkel együtt, a férjem nélkül vajúdjak.Ha màr fizetek, és nem keveset, akkor az a minimum, hogy csak ketten vagyok a férjemmel egy szobában.Ez csak rànk tartozik.
Meg hagy vàlasszak én szülésznőt, akivel 9 hónap alatt összeszokunk.
Azt hiszem azzal mindenki egyetért, hogy a szülés egy nő életében a legcsodàlatosabb dolog, ergo semmi negatív ne érje, ha nem kell.
Ne haragudjatok, hogy leírtam a véleményem, fe amiket hallok/hallottam kismamàktól, az maga a katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!