A gyöngyösi Bugát Pál kórház szülészeti osztályáról kinek milyen tapasztalata, véleménye van? Nadim doktor úrról vélemények?
Ismerem a gyöngyösi szülészetet, én Budapestre mentem szülni.Kaptam is érte Gyöngyösön, hogy mit urizàlok,Pestre jàrok msgàndokihoz.Gyöngyösön kötelező a gàtmetszés,gàtvédelmet hírből sem ismerik,kötelező beöntés,együtt vajúdnak a nők,le vagy kötözve.Na ez a Szent Istvànban elképzelhetetlen.Nekem ezeket ismerősök mesélték akik Bugàtban szültek.Pesten vízben,kàdban vajúdtam,férjem végig velem volt,gàtvédelemmel szültem, beöntés se volt.Életem legjobb döntése volt Budapest.
Menekülj,fuss Gyöngyösről ha szép szülést akarsz.Higyjél nekem.
1-es vagyok.Szent Istvànban nem is úgy néz ki a szülődzoba mintha kórhàz lenne, hanem, főleg a vajúdókàdas, mintha otthon vagy wellnesbe lennél.Nem tudom mennyi idős terhes vagy, de ha természetes szülést akarsz, nem szülsz Gyöngyösön.Itt még mindig telenyomnak oxitocinnal àllítólag, végig rajtad van a CTG-gép, nem vajúdhatsz és szülhetsz abban a pózban amilyenbe akarsz.
Mi szeretnénk kistesót, ugyanúgy csak Budapestre mennék, ugyanazt az orvost és szülésznőt fogadnàm meg.Nem lennék kívàncsi erre a begyepesedett népre akik a gyöngyösi kórhàzban vannak.Kivétel nélkül minden ismerős Gyöngxösön szült, meg is bàntàk rendesen.Nadimról annyit hallottam, hogy 150.000 nála a szülés.Többet nem tudok a dokiról.Remélem tudtam segíteni.
Csak azt írtam le a gyöngyösi kórhàzról, amit hallottam.Nekem Budapesten úgy volt, hogy felmentünk este 8-ra, kaptunk egy szobàt, ott vajúdtam, ott szültem.Vajúdàs alatt végig ketten voltunk a férjemmel, amikor jöttek a komolyabb fàjások, akkor mentem be a kàdba.Örültem, hogy nem volt beöntésem, gàtvédelemmel szülhettem, és olyan pózba, ahogy akartam.Férjemre műtősruha se kellett, sőt, olyannyira közvetlen volt az orvosom, hogy nem volt rajta kesztyű.Férjem vàgta el a köldökzsinórt, "mennie kellett" megfürdetni pici lányàt.Ràadtàk azt a ruhàt it mi vàlasztottunk, majd még abban a szobàban 3 óra hosszàig háborítatlanul ismerkedtünk hàrmasban a gyermekünkkel.
Ilyenekről egyetlen kismama nem szàmolt be aki Gyöngyösön szült.Örülök, hogy nem vàgtak, igaz màr a terhrsség elején megbeszéltünk mindent.Nem kötelező semmi, ez az én orvosom mottója.:)
Oké,oké, le ne harapd màr a fejem.Amikor toltam a babàt, nem volt rajta kesztyű.És?Előtte, rendelésein is mindig volt rajta kesztyű,a kitolàsnàl nem.Senkit nem zavart.
Vàgyom màr a következő babàra:)
Érdekesség, hogy rengeteg magzatvizem volt, telibe találtam vele az orvos köpenyét, csak mosolygott.
Kívàncsi voltam a méhlepényre, megmutatta.Sőt, a szülésznő kérdezte, meg akarom-e fogni.Na annyira bàtor màr nem voltam.Különben rég szültem màr.
Gyöngyösön is bemehet apuka, és szülés után hármasban voltunk 2 órát. Beöntéssel mi a gond????? Komolyan nem értem!
1-es, nincs saját tapasztalatod, csak másod-harmadkézből származó infód.... miért válaszolsz akkor? A kesztyűs sztorihoz csak gratulálni tudok.... huhhh. Én inkább ilyen helyről menekülnék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!