Siófoki szülészetről mi a véleményetek? Melyik dokit ajánlatok? Én részeltesebben csak Lentulai doktor úrról hallottam.
Az esetek többégében jókat hallottam mindenkiről.
Lentulai doki is szimpatikusbak tűnt a leírás alapján. Esetleg megírná vki, hogy ki milyen árakon dolgozik?
(Magánrendelésen terhes gondozás mennyi, szülés mennyibe kerül, ki mennyit szokott adni?)
Dr. Orendt Játcint
Kedves, barátsàgos, fiatal, közvetlen. Ha kérdezel mindig válaszol készségesen, nem szúr le semmiért. Csak ajánlani tudom!
Lentulai doki: jó, kedves, aranyos. Foglakozik az emberrel.
Maga a szülészet: borzalmas ... amekkora a "marketing" hogy milyen bababarát és segítőkész az osztály ... hát nem igazán tükrözi a valóságot. A dolgozók 75 % tahó, volt egy-két kivétel, nagy öröm volt amikor akadt olyan apolónő aki nem vette zokon ha kérdezni-kérni merészeltél. A látogatási rendszer is katasztrófa. Apukán kívül a családnak a folyósó ablakon tudod a babát mutogatni. Apuka 10-15 perce bejöhet, sorbanállva ...
Árakat priviben megírom.
w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!