A kérdésem Dr. Szuromi András doktor úrra irányul. Amennyiben valaki már szült nála, tudna mesélni, röviden válaszolni arra, hogy Ő mennyire fogékony alternatív módszerekre, illetve mennyire nem? Általános tapasztalatokat is örömmel fogadok!
Sziasztok ismét!
Alternatív módszer alatt nem medencére, bordásfalra vagy bármilyen extrémumra gondoltam, hanem a Frédérick Leboyer - féle gyöngéd születésre... Értem ezalatt, hogy a kisbabát ráteszik az édesanyára a születés után ,nem vágják el rögtön a köldökzsinórt, nem lógatják fejjel lefelé, nem paskolják, esetleg nem vakító fénybe érkezik, hanem valamilyen tompább megvilágításba... Hiszen egy újszülöttnek a születés maga: trauma, ha nem gyengéden történik... Nem tudom hallottatok e erről...
1. Vagyok. Hallottam róla, olvastam a könyvet. Ez csak egy álom. A
János kórházban és
Magyarországon mindenképp. Nem rakják rögtön fel az újszülöttet az anya hasára csak miután leszívták a váladékot és elvágták a köldökzsinórt. A
Péterfyben rögtön odaadják a babát, de minden más szörnyű- a 4 éves fiam ott született. Esetleg az István lehet az, ahol próbálják megvalósítani amit írtál, de ott is csak 50%-ban kb. Esetleg a dr Rose közelíti meg ezeket az igényeket, a
Kútvölgyi és a Róbert semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!