Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan csaszarmetszessel,...

Szules utan csaszarmetszessel,1 es fel het utan, miert lazasodik be az anyuka? mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag a szimpla torokgyulladástól a műtét utáni gyulladásig, fertőzésig bármi lehet. Ezt itt senki nem fogja megmondani.
2015. aug. 20. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tejlázam volt (begyulladt a mellem), de sajna 1000 más oka lehet! Amint tudsz, menj orvoshoz! Gyerekágyas időszakban nem vicc a láz,pláne császár után!
2015. aug. 20. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tejlázam volt, kb másfél héttel a császár után. Annyi tejem volt, hogy a babám nem győzte enni. Fejtem állandóan a felesleget és el is múlt a láz.
2015. aug. 20. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában tejláz, de még 100 oka lehet. Orvoshoz!
2015. aug. 20. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem tejlázam volt, de ezt egyszerűen meg tudtam állapítani,mert kőkemény lett e mellem és csomós.
2015. aug. 20. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:
a meh oszehuzodott erossen miutan kivettek a cernat utanna lazasodott be ...
2015. aug. 20. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
ha csomos a melle, vagy sebes vagy faj, akkor tejlaz (mint nekem volt). de lehet hogy gyulladas van a sebnel, belul, ezt uhval nezik meg, estleg huvelyen at oblitest vegeznek, mindenestre nem kockaztatnek, azonnal bemennek vele a korhazba, babastul.
2015. aug. 20. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy héttel szülés után lázasodtam be, másnapra sem múlt, így a doki azt mondta azonnal vissza a kórházba. Szerencsére nem volt semmi komoly, de inkább lásson orvos ilyen helyzetben.
2015. aug. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!