Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első terhességem császármetszé...

Első terhességem császármetszéssel végződött (nem anyai okok miatt) a következő terhesség mivel végződhet? SOS

Figyelt kérdés
hosszanti vágástejtettek a műtét közben nem bikini vonalasat,így én úgy tudom,hogy a következő terhességem is csak császárral végződhet.van akit így vágtak?hogyan szült?1.5 éves a gyermekem és most teszteltem pozitívat is és nagyon félek a terhesség végétől.
2015. márc. 30. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt csak az orvosod tudja,hogy mit vállal be. mintha már olvastam volna ilyen esetben természetes szülésről, de mindenképpen kisebb az esély. mitől félsz konkrétan? az újabb császártól vagy komplikációktól?
2015. márc. 30. 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:
a széles-hosszú vágás miatt a szüléstől
2015. márc. 30. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Miert igy vágtak?
2015. márc. 30. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem orvosfüggő.

Nekem bikini vonalon vágtak és 2,5 év után simán szültem. Előtte hegvastagság mérés, és minden rendbe volt, így mehetett simán, indítva.

2015. ápr. 11. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:
nem tudni miért vágtak így talán a baba fekvése volt a baj
2015. ápr. 11. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok. ctg-n leesett a szívhang és amiatt lett császár
2015. ápr. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!