40+4 napot töltöm a 10. emeleten légkondi nélkül. Elég volt, nem bírom, napok óta nem aludtam több mint 2 órát egyhuzamban?
köszi ☺
semmi, illetve rettenetesen bevizesedtem, eltűnt a bokám, fáj is rendesen. Eddig ilyen nem volt, csak ha nagyon húzós napom volt, akkor is csak kb fele ennyire és hamar múlt. Most nem csináltam semmit és egyre rosszabb. Ez jelezheti, hogy közel a vég? ☺
1-es vagyok
Nekem több női ismerősöm is mondogatta anno, hogy nagyon közel a szüléshez majd eltorzul az arcom és bedagad a fejem, vizesebb leszek. Bár nálam semmi ilyesmi nem jelentkezett, de akkor lehet benne valami. Könnyű, gyors szülést kívánok! :)
Bár úgy lenne, mert ez a boka brutális, férjem rendesen megrémült tőle. Kérdezte, hogy ez ugye nem marad ilyen? :-D
Megírom, ha jutottam valamire.
nekem a szám dagadt be aznap reggel mikor mennem kellet szülni. (nagyon csúnyán nézett ki)
mindenképpen írj, hogy mi van veletek:)
Én is már mindenhol keresem a jeleket, de épp most jöttem ctg-ről és semmilyen használható fájásom nincs ☺
Baba aludt, nem hagyta magát piszkálni. Este következik egy utolsó uh, kíváncsi vagyok, mekkorára nőtt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!