Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utani szorulast,...

Szules utani szorulast, hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Vegyél a patikában MUCOFALK ORANGE port. Ez egy természetes alapanyagokból készült hashajtó amit vízbe, vagy narancslébe kell tenni. Nagyon finom narancs íze van, kicsit kocsonyás, de nagyon jó az íze és nagyon hatásos. Terhesség és szoptatás alatt is használható. Én ezt ittam. Vagy ha ez nem szimpatikus akkor próbáld ki a TAMARIN lekvárt. Ez színtén gyógynövényekből készült, kicsit savanykás-édes ízű. Ezt viszont csak gyógynövényboltban lehet kapni. Én 27 éve eszem iszom ezeket mert öt éves korom óta van szorulásom és aranyerem tehát tudom miről beszélek. Ezen kívül egyél barna kenyeret, rostos ivóleveket igyál és rostdús gyümölcsöket fogyasztani is célszerű. Mielőbbi gyógyulást kívánok: 4,5 hós kislány anyukája
2008. szept. 6. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
REngeteg folyadék, legalább 3 liter/nap!!! Fehér kenyér helyett teljes kiörlésü. Ha nem szoptatsz, sok gyümi, zöldség, ha szopiztok, akkor csak amitől nem fáj a baba hasa, de almát ehetsz pl !! EGyél naponta 2X levest, igyál kamillateát.Ha tudsz, mozogj valamit, de legalább sétállj minden nap egy órát.
2008. szept. 6. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és már bocsi de almát véletlenül se egyél mert az fogja a székletet csakúgy mint a banán! Nem tudom miért írnak ilyesmit mások, ha nincsenek tisztában dolgokkal, legalább rosz tanácsot ne adna. Na mindegy a folyadékbevitel amúgy tényleg fontos és a mozgás is az lenne, persze ez állapot függő a szülés után közvetlenül.
2008. szept. 6. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Aszalt szilva,zabkorpa,zabkása,sok sok víz.
2008. szept. 6. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Guttalax csepp, nem ezt ajánlotta az orvosom a szülés utánra.

Mondjuk nekem nem volt rá szükségem mert annyira stresszes voltam hogy a korházban napi 4szer ment a hasam.

2008. szept. 6. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó vagyok, nekem-ezt akartam irni
2008. szept. 6. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Írass fel az orvosoddal paraffin olajat. Biztosan (100%) segít.
2008. szept. 7. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:
sok folyadék, aszalt szilva de nekem a házilag eltettparadicsomlé jött be(fél nap alatt hat). két hónapig végig szorulásos voltam szülés után és szinte már sírtam annyira fájt de a paradicsomlé hatott.:)
2010. máj. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!