Dr. Dékány Ágnessel van valakinek személyes tapasztalata? Milyen a szüléseknél?
Szia!
Nem nagy segtíség,de én szeptemberben fogok hozzá menni először.
Sógornőm szülte nála a kisfiát egy éve és nagyon sok jót mesélt róla.
Mi is gondolkodunk a babánm,és egyenlőre csak egy általános vizsgálatra megyek majd hozzá.
Köszönöm, hogy válaszoltál. 😊
Lehet tudni,hogy mi nem passzolt? Nem volt rugalmas az elképzeléseidhez vagy másban? Ő az epidurálist egyébként ellenzi? Úgy tudom, hogy a háborítatlan szülést preferálja, de nem tudom,hogy ez mennyire nyilvánul meg nála az EDA használatával kapcsolatban.
Alkalmazkodott ahhoz, amit kértünk. Tényleg. Orvosilag, szakmailag és emberileg sincs semmi kivetnivaló. Rendben volt tényleg.
A felkészítőkön érzelmesebbnek tűnt, azt hittem jobban jelen lesz szívvel, szavakkal, támogatóbb lesz. De kompenzálta a többi segítőm.
Ezt jó hallani.:-)
Arról esetleg nincs tapasztalatod, hogy ő az epidurális érzéstelenítéshez, hogyan viszonyul szülés közben? Több kérdésem ígérem, hogy már nem lesz.:D
Nem tudom, nálam nem merült fel. Tart szülésfelkészítő csoportos beszélgetéseket, ott tudsz vele találkozni kötelezettségek nélkül, és kérdezhetsz is :)
A szoptatásban is sokat segít. Tényleg jó orvos.
A honlapja a szulnijo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!