Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Dékány Ágnessel van...

Dr. Dékány Ágnessel van valakinek személyes tapasztalata? Milyen a szüléseknél?

Figyelt kérdés
Elmeséled, ha vele szültél, hogy hogyan zajlott, milyen volt? Emberileg és szakmailag mit gondolsz róla?
2015. aug. 6. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem nagy segtíség,de én szeptemberben fogok hozzá menni először.

Sógornőm szülte nála a kisfiát egy éve és nagyon sok jót mesélt róla.

Mi is gondolkodunk a babánm,és egyenlőre csak egy általános vizsgálatra megyek majd hozzá.

2015. aug. 9. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Azóta van tapasztalatotok,hogy milyen volt nála? Ő van a Róbert Károly kórházban?
2018. márc. 27. 11:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Őt választottuk. Az egyik legjobb orvos, akit ismerek a nőgyógyászok között. Nem mondom, hogy tökéletesen passzolt minden a szülés során, de kiemelkedően jó volt (volt összehasonlítási alapom más orvosokkal).
2018. márc. 27. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál. 😊

Lehet tudni,hogy mi nem passzolt? Nem volt rugalmas az elképzeléseidhez vagy másban? Ő az epidurálist egyébként ellenzi? Úgy tudom, hogy a háborítatlan szülést preferálja, de nem tudom,hogy ez mennyire nyilvánul meg nála az EDA használatával kapcsolatban.

2018. márc. 27. 19:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Alkalmazkodott ahhoz, amit kértünk. Tényleg. Orvosilag, szakmailag és emberileg sincs semmi kivetnivaló. Rendben volt tényleg.

A felkészítőkön érzelmesebbnek tűnt, azt hittem jobban jelen lesz szívvel, szavakkal, támogatóbb lesz. De kompenzálta a többi segítőm.

2018. márc. 27. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt jó hallani.:-)

Arról esetleg nincs tapasztalatod, hogy ő az epidurális érzéstelenítéshez, hogyan viszonyul szülés közben? Több kérdésem ígérem, hogy már nem lesz.:D

2018. márc. 28. 09:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nálam nem merült fel. Tart szülésfelkészítő csoportos beszélgetéseket, ott tudsz vele találkozni kötelezettségek nélkül, és kérdezhetsz is :)

A szoptatásban is sokat segít. Tényleg jó orvos.

A honlapja a szulnijo.hu

2018. márc. 28. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Rendben. köszönöm.:)
2018. márc. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!