Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után lehet olyan...

Szülés után lehet olyan mintha nem is szültem volna?

Figyelt kérdés
Szóval hogy nem veszi észre senki hogy én már szültem. Se a puncimon, se a testemen, sehol. Ilyen létezik?
2015. aug. 4. 14:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem örökbe akarja adni. Aztán örökre elfelejteni. Csakhogy ez lehetetlen. Rajta lesz az orvosi papírjaidon. Ha végül vállalsz gyereket, akkor is oda lesz írva. Stb. Egy ember születését nem lehet meg nem történtté tenni.
2015. aug. 4. 16:34
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem fogok gyereket vállalni és nem a papirokrol van szó hanem a testemröl
2015. aug. 4. 17:09
 33/38 anonim ***** válasza:
Igen látszódhatnak a stirák attól függ milyen a genetika. Ha lent vágnak, hüvelyi úton szülsz akkor már semmi nem lesz ugyanolyan mint lánykorodban. Ha császárral a heg akkor is látszódik.
2015. aug. 4. 17:20
 34/38 anonim ***** válasza:
biztos van ilyen, de nem lehet előre megmondani, hogy na, akkor rajtad semmi nem fog látszódni, ahogy azt sem lehet előre tudni, hogyan fog valaki szülni.
2015. aug. 4. 18:07
 35/38 anonim ***** válasza:

Első szülésnél sok helyen automatikusan vágnak biztos ami biztos alapon, hiszen amikor ott a pici feje már nem vághat az orvos. Én kértem az orvostól hogy ha lehet ne vágjon, gátmasszázs, gátizomtorna málnalevél tea mindent tettem az érdekében de mégis vágott pedig pici volt a baba 3 kg alatti

Striák ellen szintén mindent megtettem amit tudtam, folyadékpótlás hidratálás tuti biztos kencék sport váltózuhany stb, az utolsó héten mégis előjött elöl négy nagyobb meg körülötte pár kisebb. A mellem a terhesség alatt két kosárértéket nőtt az is becsíkosodott, mondjuk az jóval előbb.

A gátmetszés ha nem is feltűnő, utána az első alkalomnál azt mondják nagyon megérzi az ember amolyan szűzibb mint egy szűzkislány érzés de én még nem tartok ott ;)

nem tudom hogy a tetoválás ellen mennyire vagy az néha képes egészen szépen takarni hegeket, bár egy császár hegét talán a plasztika fedi csak el.

Tehát ha úgy döntesz hogy abortusz helyett örökbe adás és kihordod a picit (feltételezem ugyanaz a kérdező vagy mint pár másik ilyen témájúnál) akkor imádkozz a genetikáért, vagy egyszerűen fogadd el a döntésedet ne szégyelld és ne titkold. Könnyen rámehet egy későbbi kapcsolat, illetve neked is nehezebb lesz utána

2015. aug. 4. 18:22
 36/38 anonim ***** válasza:
És ha a párod szeretne gyereket?
2015. aug. 4. 18:31
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ritka az, akinek egyáltalán sehol nem látszik semmilyén, hogy valaha terhes volt vagy szült. Biztos vannak ilyen szerencsések, de alapvetöen megváltozik a test a terhesség és a szülés alatt, szoval szerintem nagyon nagyon ritka.
2015. aug. 4. 18:42
 38/38 anonim ***** válasza:

Nekem az egyetlen elváltozás a hasizom szétnyílása volt. Mivel torna nem hatott rá és köldöksérv is kezdett kialakulni, műtét lett a vége. A sebész nagyon ügyes volt, csak a köldöknél metszett (ahol eleve ráncoltabb a bőr, hiszen köldök) és a bőr alatt varrta a hasizmot. A köldököm is kifordult a terhességtől, azt is visszahúzta egy belső varrattal.

Így, bár belül 15 cm hosszan stoppolt, kívül csak három öltés volt. Gyógyulás után csak nagyon közelről, egy kb 3 mm-es vékony, fehér vonal látszik a köldökömnél. Bár az is csak akkor,ha valaki úgy nézi, hogy tudja, hogy ott keresni kell valamit.

2015. aug. 5. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!