Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után lehet olyan...

Szülés után lehet olyan mintha nem is szültem volna?

Figyelt kérdés
Szóval hogy nem veszi észre senki hogy én már szültem. Se a puncimon, se a testemen, sehol. Ilyen létezik?
2015. aug. 4. 14:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Tornázz,táplálkozz a terhesség alatt is egèszségesen.De mindennekelőtt fogadd el,hogy terhesen,szülés után változni fog a tested.Lehet szerencséd lesz,és kis mértékben,de lehet,hogy drasztikusan.Ha ez nem megy,még nem értél meg az anyaságra.
2015. aug. 4. 15:01
 12/38 A kérdező kommentje:
És a hibákon műtéttel lehet segíteni?
2015. aug. 4. 15:11
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Plasztikáztatni lehet, de nézz meg néhány konkrét képet, előtte-utána. Az sem lesz már soha tökéletes. Egyszerűen ez egy annyira nagy horderejű dolog az ember életében, testében, ami nem múlik el nyom nélkül.
2015. aug. 4. 15:12
 14/38 A kérdező kommentje:
És a császár aagy a spontán szülés viseli meg jobban a nő testét?
2015. aug. 4. 15:17
 15/38 anonim ***** válasza:

Spontán: lehet a hüvelyben repedés, a gát is szakadhat, vagy vágják.

Császár: ott a heg.

Bár ugye a spontánnál nem feltétlenül történik ilyesmi, de császárnál mindenképp van heg. Azt max szerintem tetoválással lehetne teljesen eltakarni...

2015. aug. 4. 15:19
 16/38 anonim ***** válasza:
Ja és a striákra nincs plasztika, csak a szétnyílt hasizommal, csúnya hassal tudnak mit kezdeni, de hát annak is nyoma lenne, nem is kicsi...
2015. aug. 4. 15:20
 17/38 A kérdező kommentje:
És a gátmetszés látszik később?
 18/38 anonim ***** válasza:
Nekem a császár volt rosszabb. Szövődménye lett, amire nem lehetett előre számítani, ráadásul a széthúzott hasizmom sem záródott vissza rendesen, gyógytornával sem tudtam korrigálni, műteni kell majd. Szóval, ha már választani lehet, inkább hüvelyire szavaznék. Az sem mindig sima ügy, főleg a gátmetszés helye lehet érzékeny téma, egyéb repedés, varrás, stb.
 19/38 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges: odafigyelés az érkezésre, bőr hidratálása hason és csípőn, sport és jó genetikai adottságok. Ha még nem estél teherbe, akkor javaslom a hasizom kigyúrását, akkor nem nő akkorára a hasad, vagyis a bőr meg a szövetek se fognak annyira nyúlni.

Ha "mélyebbre megyünk", egy orvos egy alaposabb vizsgálattal simán megmondja, hogy voltál-e terhes. Pl. a méhszáj állapotán könnyen észrevehető, hogy szülte-e egy nő, vagy sem.

2015. aug. 4. 15:23
 20/38 anonim ***** válasza:
Gátmetszés: ha ügyes az orvos, akkor alig látszik. Az esetemben pl. nagyon mereszteni kell a szemét a páromnak, hogy feltűnjön neki, hol vágott és varrt a doki. De ismerek olyat, aki nem volt ilyen szerencsés.
2015. aug. 4. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!