Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg túlreagálom a férjem...

Tényleg túlreagálom a férjem kérését?

Figyelt kérdés

Sajnos progrMozott császárom lesz hó vége felé. Az orvosommal úgy beszéltük meg, hogy betöltött 39. Héten lesz, de pont akkor kezdi a szabiját, én meg nem akarom aznapra berángatni, mert tudom, hogy azt nem tudom megfelelődn honorálni neki. Bár azt mondta bejönne.

Most az a terv, hogy legyen akkor egy nappal előbb.

Tegnap este a férjem azzal àllt elő, hogy hozzam még egy nappal előbbre a műtétet, hogy az anyja szülinapjÁval egy napon legyen a gyerek szülinapja. Én kiborultam. Mert mi ez? Kívánságműsor? Másrészt tudja, hogy a hideg is kiver a mamától és képes ilyet kérni? Jó, hogy nem a gyereket is nevezzük el a kedves mamáról. Mondtam nem, szó sem lehet róla! Kizárt! Bezzeg az én anyám szülinapján lehetne! Mondja. Mégis milyen gyerekes hozzáállás ez? Puffogott, hogy túlreagálom, meg, hogy Ő pótapuka, mert mindig az van, amit én akarok. De ezt tényleg hagynom kellene? Mikor a kedves mama gondolatára is az idegbaj kerülget?

A viszonyunkat nem akarom részletezni, mert nem az a lényeg.

Örülnék, ha a férjem békén hagyna és nem idegesítene ilyenekkel, mert van elég bajom az utolsó hetekben. Normális ez a kérés vagy túlreagálom?

Szerintem az a lényeg, hogy egészséges baba legyen és nem az, hogy anyukával egy napon szülessenek!

2015. aug. 4. 07:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
6%

akkor legyen, amikor az orvos mondja. "Bár azt mondta bejönne." - bejön, és ezt neked nem kell külön "honorálni", mert a baba egészsége a legfontosabb, azért egy lelkiismeretes orvos bejön, pénz nélkül is!

Azon gondolkodtam, ha a kisbaba írni tudna, mit írna ide... talán ezt? "Kedves Anyukám, Apukám, vannak dolgok, amit én jobban tudok, (pl mikor kell megszületni, mikor fooko felállni, ülni) de elnézem gyengeségetek:D"

2015. aug. 4. 08:01
 12/38 anonim ***** válasza:
61%
*fogok
2015. aug. 4. 08:02
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
65% dontsd el, hogy arrogans vagy nyalas szeretnel lenni.
2015. aug. 4. 08:05
 14/38 anonim ***** válasza:
7%
13 ki szólt hozzád????
2015. aug. 4. 08:13
 15/38 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem igazad van, hogy nem akarod az anyósod szülinapján. Nyilván az orvosra hallgat, ő látja mi a helyzet, mi a biztonságos, kár itt a programcsászár miatt szapulni a kérdezőt. Nyugodj meg és ne foglalkozz senkivel, csak a babával.
2015. aug. 4. 08:15
 16/38 anonim ***** válasza:
5%
Pont hogy mindenkivel foglalkozik,csak a babával nem. Senki.
2015. aug. 4. 08:17
 17/38 anonim ***** válasza:
94%

Off : Gondolom a hegszétválás lehetősége miatt nem lehet még vajúdni sem. A baba érdeke a saját jólétén kívül többnyire még az is , hogy az anyukája se vérezzen el a szülőágyon. Gondolom ezt egy orvos jobban tudja. Neki több munkája van egz császárral mint egy hüvelyi szüléssel, nem hinném, hogy szórakozásból mondta amit mondott.

A kérdésedre sajnos nem tudok érdemben válaszolni kedves kérdező. Nekem egy napon van a szülinapom anyukámmal, teljesen véletlenül, de én büszke vagyok rá mert imádom anyukámat. De, hogy őszinte legyek ha valakivel nem jó a kapcsolatod nem csodálom, hogy ezt nem szeretnéd.

2015. aug. 4. 08:26
 18/38 anonim ***** válasza:
90%

Szánalmasak vagytok ahogy lehurrogjátok, és semmit nem tudtok a programozott császárról. Azért hívják programozottnak mert előre meghatározzák az időpontját nem pedig sürgősségi császár, amit előre nem tudni.

A programozott császárt legtöbb esetben igenis a 39.héten szokták végezni, ritkábban a 38.héten.

Én sem akarnám, hogy az anyósommal legyen egy szülinapja, főleg ha nem vagyok vele jóban.

Kérdező: Szerintem legyen az egy nappal a szabi elötti időpont. A férjednek meg megmondhatod,hogy az orvos szabja meg, nem pedig ő.

Vagy pedig fizessétek ki a korábban megbeszélt 39.hétei napot,amin már szabin lenne.

Gondolom ennek hallatára már a férjed is belemenne abba hogy ne a kedves mamához kelljen igazítani.

2015. aug. 4. 08:27
 19/38 anonim ***** válasza:
5%

A császár a dokinak 30 perc. A hüvelyi szülés császár után pedig akár két nap is lehet, ki tudja. Éjszaka, ünnepnap, nyaralás...

A hegszétválás esélye 1-2%, még sokadig császár esetén is.

Ennyit az orvosról.

De azt még hozzátenném, hogy a szülés beindulása nem növeli a hegszétválás esélyét, simán meg lehet várni. Tudom, ezután a téma után kutatok évek óta, hogy szülhessek természetes úton. Nem azért, mert megszállott vagyok, de most itt mindenki igénye felmerült már:

- az orvos nyaralása

- a mama születésnapja

- apa kívánsága, stb.

De hol van a gyerek??? Lehet, hogy hetekkel előbb kirángatják, mert egyetlen felnőtt sem gondolkodik a környezetében, csak a saját érdekeit nézi. Szomorú.

2015. aug. 4. 08:29
 20/38 anonim ***** válasza:
87%

Én se egyeznék bele, hogy csak azért hozzzuk előrébb egy nappal, hoyg anyóssal egynapon szülessen. Ha magától úgyalakult volna, akkor ez van, de most azért átszervezni a császár időpontját, hogy anyós unokát kapjon a szülinapjára... Ne már. Minek?

Szerintem maradjon úgy, ahogy eredetileg volt. A férjednek meg mondd meg, hogy a doki ezen a napon ér rá, így volt leszögezve, nem ő vagy anyós dönti tán el...

2015. aug. 4. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!