Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy mondjam el a férjemnek...

Hogy mondjam el a férjemnek hogy nem tőle van a lány?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és szinte biztos vagyok abban hogy nem az ővé a lány. Titkolni nemhiszem hogy tudnám mert a másik jelölt egy roma férfi. De bent van a pakliba hogy mégis az övé és akkor hiába minden...hogy tisztázhatnám vele? Vagy várjak szülésig? A romákon márszületéskor is látszanak "azok" a jelek?
2015. júl. 16. 17:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
76%

Hogy itt ki a buta, azon kár vitatkozni.

Barna haj, barna bőr, barna szem: nem ezek a jegyek a tipikusak, inkább sokszor az orr, arcberendezés, legalábbis felénk. Itt az ún. köszörűs cigányok fele fehér bőrű, de le sem tagadhatnák...

2015. júl. 17. 13:34
 42/50 anonim ***** válasza:
35%
Nővérem csecsemőosztályon dolgozott, azt mondta, már születésük kor van rajtuk az ún. cigányfolt. Ha jól tudom,,ez a popsiuk felett, deréktájon lévő sötét folt. Nem sokan tudják, így, ha születésekor világos bőrű lesz a baba (simán lehet félromaként fehér bőrű csecsemő), te könnyedén eldöntheted, kitől van.
2015. júl. 17. 14:41
 43/50 anonim ***** válasza:
25%
Ritka hülye egy nővered van, utolsó, de téged sem vet fel az ész. Nincs olyan, hogy ciganyfolt
2015. júl. 17. 14:50
 44/50 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó, ne hülyézz le senki, mielőtt tájékozódsz.

A jelenséget mongolfoltnak hívják, néha cigányfoltnak, és bár fehéreken is előfordul, romáknál, félvéreknél gyakoribb Nyilván nem helyettesíti az apasági vizsgálatot, csak gyanúra ad okot.

Kérdező! Elég egyértelmű a helyzeted. A házasságod döglött, abból már nem lesz semmi. A babának nyugodt körülmények kellenek. Ha tényleg van hová menned, lépj, mielőtt megszületik, de csak akkor beszélj a pici származásáról, ha már biztos vagy benne, és már nem laktok együtt, mert erre a témára azért elég érzékenyek a pasik, és esetleg elborul az agya.

Így ha barna babád lesz, éldegélhettek kettecsként, és semmi köze nem lesz a babához, ha meg az övé, akkor nyitva kell hagyni számára a kaput a gyerekhez, de nem kötelező vele élni. Még az is lehet, hogy egész jó hétvégi apuka lesz.

2015. júl. 21. 09:10
 45/50 anonim ***** válasza:
36%
Bocsáss meg utolsó, de a kommentelo egyértelműen ciganyfoltot említett, nem mongol foltot. Mellesleg a feltételezések szerint a mongol folt magyar szarmazasra utal 😊 [link]
2015. júl. 21. 09:37
 46/50 anonim ***** válasza:
57%

Mivel kis hazánkban leggyakrabban romákon jelenik meg a mongolfolt, a köznyelvben cigányfoltnak is nevezik.

Amúgy meg ha annyira a magyarokon van, kérdezem tőled, rajtad és a családodon is megtalálható? Nekem és a gyerekeimnek ugyanis nincs.

Oké, valóban az őseinktől örököltük, de valószínűleg a sötétebb bőrűeknél jelenik meg hamarabb. Tiszta nép már nincs, a romákban is akad magyar vér bőven, így ha a te teóriádat nézzük, a romák a kis foltjuk miatt magyarabbak minden magyarnál:-)

2015. júl. 21. 10:55
 47/50 anonim ***** válasza:
Van a családban, képzeld - egy gramm roma vér sincs bennünk. Erre varrj gombot
2015. júl. 21. 16:17
 48/50 anonim ***** válasza:
57%

Én is dolgoztam csecsemőosztályon. Aki sokat lát újszülötteket (és többet egymás mellett, össze tudja őket hasonlítani) az meglátja melyik roma baba. Általában a roma babák még nem annyira sötét bőrűek, mint a szüleik, az később alakul ki. Enyhén halványbarna a bőrük, már amennyire ez látszik az 1. 1-2 nap, születése után ugyanis a legtöbb baba vörös.

A fejükön jobban látszik, laposabb, rövidebb a homlok (általában, míg a fehér babáknál domborúbb) és a nyak fölött is lapítottabb a fejük). Többnyire erős, dús, fekete hajuk van, bár láttam olyan roma babát is, amelyiknek még világosabb volt az első haja. Valahogy az orrukon látszik, szélesebb valamivel az orrnyereg, "majomszerűbb" az arc. Ezt később szépen kinövik. A nemi szervek sötétebbek, gyakoribb a testet borító apró pihe náluk, a lanugo, ami hamar lekopik, ám míg a fehér babáknál ez többnyire szőke, náluk fekete.

Viselkedésükben is vannak különbségek. A cigány babák kezdetben nagyon gyorsan és ügyesen fejlődnek, gyorsabban, mint a fehérek. Megdöbbentő, hogy volt olyan cigány baba, aki születése után már emelgette hasra fektetve a fejét, forgatta. Élesebb a látás néha, az arcfelismerő készség. Az a baba csak akkor nyugodott meg, ha úgy fogtuk, hogy ne lásson minket, különben üvöltött, ha meglátta az arcunkat, hogy nem mi vagyunk az anyja (felismerte valahogy, szagról, vagy látványról). Roma babák előtt másznak, előbb járnak, előbb beszélnek. A fejlődés üteme csak később lassul, majd marad el a fehérekétől.

2015. júl. 22. 12:06
 49/50 anonim ***** válasza:

Te elozo melyik nemet 1943 korhazban dolgoztal?

Szegyeld magad ,,fajokat,, azonositasz mint egy faszista????

Tudod en egy szuper metropolban dolgozom emberek babait latom a vilag minden sarkabol amit leirtal ORIASI BAROMSAG !!!

2015. júl. 26. 16:57
 50/50 anonim ***** válasza:
63%
49-es... miért kellene szégyellnem magam? Mert leírom egy népcsoport külső jellemzőit? Ha szintén dolgoztál csecsemőosztályon, neked kellene a legjobban tudnod/látnod a különbségeket. Ezek tények és én tényszerűen írtam le őket. Nem tudom, milyen jogon rágalmazol engem fasizmussal, meg kevered ide a nácikat, de szerintem neked elmentek az emeletről. Ezek szerint minden antropológus is gonosz náci, mert megállapítja a népcsoportok külső sajátosságait. Ne haragudj, de nem vagy érdemes arra, hogy vitázzon bárki veled. Sajnálom, nagyon buta vagy - legyél bármilyen nemzetség, csoport tagja.
2015. júl. 26. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!