Dr. Páczai Anitánál szült valaki a közelmúltban?
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Magán rendelésre jártatok hozzá? Megkérdeztétek, hogy elvállalja-e a szülést, vagy természetes volt neki is, hogy ő vezeti majd le?
A kötelező laborokat a dél pestiben csináltatja, vagy hol?
Most voltam nála először és semmit nem tudok még :)
Jajj, eddigi kedvenc doktornőm éppen ő, pedig volt már 3. Nagyon jó véleményem van róla. Kedves, emberséges, toleráns a végtelenségig, de ha kell, határozott. A szülésem is csodálatos volt, végig azt és úgy tettem, ahogyan akartam.
Magánrendelésre jártam hozzá és meg kellett külön beszélni, hogy akkor őt szeretném a szülésnél választani.
Kötelező laborok mehetnek a kórházban, de én máshol csináltattam meg, ezzel sem volt semmi gond.
Nagyon jó orvos.
Magánba jártam hozzá és igen, a kötelező vizsgálatok a dél-pestiben vannak, vérvételek, uh-k (ha nem mész magánba) és az nst-k is.
Kifejezetten nem kérdeztem meg, hogy elvállalja-e a szülést, hanem kérdezősködtem, hogy mi hogyan fog zajlani.Innen már evidens volt, hogy szeretném őt felkérni.
Mindig nagyon rendes, figyelmes és türelmes volt velem.
Én
Én nőgyógyászati rendelésre jártam hozzá, de meg kell mondjam hogy nem voltk jó tapasztalataim. Borzalmasan sok vizsgálatot végeztet tök fölöslegesen. Már nem hozzá járok.
Olcsónak sem olcsó, de inkább az zavart vele kapcsolatban hogy olyasmiért fizetek amire nincs is szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!