Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a közelmúltban szültél...

Ha a közelmúltban szültél Székesfehérváron, milyen tapasztalatokat szereztél?

Figyelt kérdés

Mindenre kíváncsi vagyok, mit kell vinni a babának, van-e valami mániájuk, amit különösen szeretnek, a kaja milyen, szobák milyenek, babaápolást én csinálhatom-e vagy a nővérek csinálják, mi a napirend, stb!

Köszönöm előre is!

2010. máj. 9. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A babának mindent kell vinni kivéve a ruhát. Azon kívül: pelenka, köldökre hintőpor, 70% alkohol, popsikrém, vatta pamacs. (Most hirtelen ennyi jut csak eszembe.) Mánia nem jut eszembe.

Van egy-két nem igazán kedves csecsemős nővér. Kaja ha nem vagy speckó diétán akkor elviselhető, de jobban jársz, ha vitetsz hazait. :) Szobák tiszták és csendesek. Ennyi...

2010. máj. 9. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én januárban szültem Fehérváron.

Az első válaszolót még azzal kiegészíteném, hogy kell vinni még popsitörlőt meg gézlapot a baba köldökére.

Nagyon szép a kórház, tiszta, mindenki nagyon normális, bár tényleg van egy-két "érdekes" csecsemős, de nem kell velük foglalkozni.

A kaja nekem nagyon nem jött be, szinte ehetetlen. Bár ha éhes vagy akkor nincs más választásod, feltéve ha nem vittek Neked itthonit.

A babaápolást Te csinálod, megmutatatnak mindent, és utánna is segítenek ha nem megy. Egyedül a fürdetést csinálják ők.

Én 6 napig voltam bent de csak jó élményeim vannak a kórházi napokról, remélem Neked is ez lesz!

Könnyű szülést kívánok Neked!

2010. máj. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!