Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszaros anyukaknak terapia,...

Csaszaros anyukaknak terapia, vagy szakember, tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszu vajudas utan derult ki h a koldokzsonor a kislanyom nyaka kore tekeredett ezert megcsaszaroztak. Nagyon nehrzen dolgozom fel, sokan tettek persze meghegyzeseket is amitol vegkepp egy kudarckent eltem meg h meg szulni se voltam kepes. Rettegek ujra teherbe esni, h nehogy ujra szulnom kelljen. A kerdesem az lenne h ismertek e budaoesten olyan csoportos terapiat vagy szakembert aki kulon ezzel foglalkozik h fel tudjam ezt dolgozni.
2015. júl. 7. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz? Budapesten ismerek egy szakembert aki ezzel (is) foglalkozik.
2015. júl. 7. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi az offert de engem is érdekelne valami...juni 17 óta korhazban fekszem. Először meg pocakosan ikrekkel. Múlt het hétfőn elment pisilni es elfolyt a magzatviz es mar előre bukott a köldökzsinór...(zárt voltam, azonnali csaszar éjszaka) toltak fel azonnal de közben a szülésznő tartotta vissza az a babat...majd a megfigyelőbe mikor jott az orvos hozzátette h szerencsém van h bent voltam de ha ez otthon történik meg az a baba meghalt volna...4 napig voltak inkubátorba (37. Hétre születtek csak 2,5 kilo alatt voltak) majd most vasárnaptol 39 fokos lazam volt es kiderült a sürgősségi csaszar miatt elkaptam egy jo kis fertőzést, így a lányoktol el is lettem tiltva...alig tarthattak oket a kezembe, ettetem oket...meg egy hetet itt kell lennünk...minden ejjel 1:20-kor felkelek mikor a lanyok születtek...egyedül vagyok a korhazban mindig elpityergem magam...tudom h pozitiv volt a csaszar végeredménye h mind ket babám el es egészséges, es tudom h az o érdekük h ne kapjanak el tőlem semmit se...csak a tudat hogy egy probléma mentes terhességem volt es most így halmozom ezeket...lehet h ha haza megyünk nem lesz idom ezzel foglalkozni es elfelejtem de nagyon rossz így bent lenni :( Szval megértelek téged is es kitartást!!!
2015. júl. 7. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Na akkor először is az kell, hogy tudd: lelki fájdalmad jogos és ne érezd ettől kellemetlenül magad. A világ legrosszabb mondata ide: örülj hogy egészséges. Ez csak só a sebbe!!! Örülünk persze, de ettől még a fájdalmunk, csalódottságunk valós és jogos. Ne fedd el a sebet, ne nyomd el az érzéseidet. Beszélj róluk, add ki, írd le....említették neked a vbac támogató csoportot facebookon. Csatlakozz ha tudsz, nehezen engednek be új tagokat, de ott a helyed.

Amit ne felejts soha el: jogosak az érzéseid, ne érezz emiatt lelkiismeret furdalást. Készülj a következő szülésedre, olvass, tájékozódj. Én mihamarabb azt kívánom találd meg az utad és gyógyulj meg.

A vakbeles példához meg csak gratulálni tudok....

2015. júl. 9. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!