Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell a hagyományos szülés?

Miért kell a hagyományos szülés?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha a császár egyszerűbb lenne, már régen az orvosok azt alkalmaznák. De miért kell? Állítólag a baba is szenved az anyával együtt. Ez szükséges? Kialakul egy szorosabb lelki kötődés? Egészségileg fontos, hogy átalakuljon egy szervezet? Fontos a 36 órás vajúdás esetenként?
2010. márc. 3. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Én is császáros voltam mikor születtem és nem lettem sérült, meg a gyerekem se. Meg a családunkban még páran.
2010. márc. 4. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy mindenképp, hanem, hogy TÖBB!!! És nem az anyukákról beszéltem, hanem a gyerekekről! Szövegértés.
2010. márc. 4. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
szövegértés: szülETtem, nem szültem, azt írta...
2010. márc. 4. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Értem. A mi korunkban hol volt még Apgar érték, hol volt ennyi vzsgálat? Sehol. Számtalan felnőtt rohangál közöttünk, akiről alap esetben nem is gondolnánk, hogy ha ma született volna ugyanazokkal a paraméterekkel, akkor lehet ma már megállapítottak volna nála valamilyen problémát. Így viszont sokszor csak annyit mondunk: fura egy figura.

20 év múlva meg még ennél is több dolgot vizsgálnak egy babán/gyereken.

Na mindegy. Elkalandoztunk a valódi kérdéstől.

2010. márc. 4. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem tudom én eleve császár párti vagyok.
2010. márc. 5. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!