Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fognak a férfiak is szülni?

Mikor fognak a férfiak is szülni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 5. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok, de nem értem miért kellene valaha is a férfiaknak szülniük. Még úgy sem, hogy túl vagyok 2 szülésen (hüvelyi úton volt mindkettő).
2015. júl. 5. 00:55
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Remélem soha. De elvileg hozott már világra férfi gyereket nem? Legalább is kihordta. Nekem ez beteges. (Kivétel ha a nő valamilyen okból kifolyólag nem szülhet és a férfi önfeláldozásból segít.)
2015. júl. 5. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Phejj, jó kérdés. Ha már a lányoknak lehet pöpösük- csak egy műtét kérdése. Egy nagyon nagy műtété, mert a férfiak medencecsontján nem fér át egy baba. Vagy császármetszés.

És akkor feltételeztük hogy teherbe tud esni. Már ha túléli a nagy átalakítást.

2015. júl. 5. 04:08
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
minek kéne a férfiaknak szülni? ez a nők "dolga" amióta világ a világ, minek kéne felborítani? tök badarság lenne.
2015. júl. 5. 05:53
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Majd ha a nők összegörnyedve nyögdécselnek t_könrúgásuk után.
2015. júl. 5. 05:54
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Soha.
2015. júl. 5. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként orvosilag lehetséges lenne. Egyszer olvastam egy cikket, hogy a méhlepény a hasüregen belül bárhol képes megtapadni, így méh hiányában is kihordható lenne a terhesség.

A Junior c. filmben nem is tévedtek akkorát, hasonló módon működne. A megtermékenyített petesejtet beültetik a hasüregbe, majd a terhesség végén császármetszéssel világra jön a baba. A terhesség fenntartását pedig hormonpótlással biztosítják.

Ez az elméleti része. A gyakorlati rész pedig pusztán etikai okból nem működik - embriókkal, magzatokkal nem végeznek kísérleteket. Emiatt az eljárást kipróbálni, kutatni sem lehet mélyebben, ami előfeltétele lenne a mindennapos alkalmazásnak. Meg ugye ott van az a veszély, hogy a méhlepény egy olyan fontos szervre tapad rá, amiről nem tudják biztonságosan leválasztani (máj, lép) és az apa elvérezne a szülés alatt.

2015. júl. 5. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
De miért is kene férfiaknak szülni?
2015. júl. 5. 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Elég nehéz szembe menni az evolúcióval. Esetleg műtéttel, hormonkezeléssel, kísérletekkel.
2015. júl. 5. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!