Szivárog a magzatvizem? Lehet, ma szülni fogok?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, tegnap este volt egy kb. 5 percig tartó, elég erős, mensis jellegű fájásom (de csak az alhasamban fájt, a derekam nem). Most aludtam délután, is szintén ilyet éreztem, és ahogy felkeltem, valami kifolyt belőlem. Szivárog a magzatvíz? Menjek kórházba, vagy mi következik most?2010. márc. 3. 15:07
1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy olyan nagyon sok nem volt, hogy a lábamon folyt volna, vagy ilyesmi, de a bugyim és a nadrágom átázott azért. Szóval szerintem nem folyt el az egész, csak elkezdett szivárogni. Ez volt kb. 15 perce, azóta semmi.
2010. márc. 3. 15:08
2/13 anonim válasza:
Ha elfojt a magzatvíz, akkor szerintem be kellmajd menned,nem kell kapkodni, nekem azt mondták,ha elfolyik, és nincs fájás, akkor menni kell. A magzavíz kb. 1 liter, nekem nagyon kevés volt a végére, nem tudom mennyi, mert nem folyt el, hanem burkotrepeszetettek.
3/13 anonim válasza:
Irány a kórház! Tuti, hogy a magzatvíz! Csak biztos magasan repedt a burok és ezért nem öntött el. Nekem is így volt! Majd írd meg mi történt,de ha szülni fogtok akkor sok sikert! Lényeg a pozitív hozzáállás,magabiztosság, határozottság!
4/13 anonim válasza:
Nyákdugó nem lehetett? Nekem amikor megrepedt a burok, hallottam egy pukkanást (és éreztem is), utána lezuhanyoztam, betettem egy betétet és azon néztem, mi van. Jött később is (igaz nekem sem nagy mennyiség, mivel csak szivárgott), illetve kicsit véres (épphogy enyhén rózsaszínes) lett a betét. Én akkor valahogy rögtön tudtam, hogy az volt. Fájás még nem volt, az csak akkor, amikor az ügyeletes orvos megvizsgált és tovább repesztette a burkot. Akkor kitoccsant belőlem egy hatalmas adag víz és ott kezdődtek a fájások. Figyelgesd, szivárog-e tovább.
5/13 A kérdező kommentje:
figyelem, azóta semmi. Nem is folyik, nem is fáj a hasam. Holnap 10:30-ra megyek NST-re. Ha addig nem folyik, és nem fáj, akkor én nem mennék még be. Csak itt olvasgattam, hogy ilyenkor nagy a fertőzésveszély, és 12 órán belül kint kell lennie a babának, meg ilyesmik.
Szóval most figyelgetem, és ha van változás, írok még, légyszi segítsetek.
Köszi.
2010. márc. 3. 15:38
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok! Ha van dokid, hívd fel vagy a szülésznődet vagy úgy egyszerűen a szülészetet, hogy mit tegyél! De szerintem ha nem jön, akkor az lehet, hogy a nyákdugó volt, ami eláztatott.
7/13 A kérdező kommentje:
de jön, és most már rózsaszínes. Beszéltem velük, megyünk is a kórházba. Szorítsatok!
2010. márc. 3. 16:01
8/13 anonim válasza:
DRUKKOLOK!!!! meg ma baba lesz! kitartas es majd ird meg ,mi volt, konnyu es gyors szulest es szep egeszseges kisbabat!
38+2km
9/13 anonim válasza:
Jaj, nagyon drukkolok, nekem is ugyanígy volt, hogy rózsaszínes volt, írtam is. Sok boldogságot!!!!!!!
10/13 anonim válasza:
Jaj ha szerencséd van már meg is szültél mostanra :) Hát remélem az van és most már nagyon boldog vagy a piciddel! :)Ha nem akkor kitartás még egy kicsit és küldjük az energiát az éteren keresztül:)))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!