Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan fogom észrevenni, ha...

Hogyan fogom észrevenni, ha folyik, vagy szivárog a magzatvizem?

Figyelt kérdés
Év elején szültem, és azóta vizeletvisszatartási problémám van. Ha meg vagyok fázva, és tüsszentek, vagy köhögök sajnos becsurog, pedig előtte nem volt vizelési ingerem. Ha nem vagyok megfázva, akkor is egész nap csurran-cseppen, ezért itthon mindig tisztasági betétet használok, ha elmegyek valahová akkor rendeset, mert sose tudni, hogy nem lesz-e "baleset". Mivel megint babát várok, és nemsokára megint szülök félek, hogy így nem fogom észrevenni, ha elkezd szivárogni a magzatvíz. Ebben ráadásul tapasztalatom sincs, mert az első babát túlhordtam, és befektettek, ahol magától megindultak ugyan a fájások, de burkot kellett repeszteni, mert magától ez nem történt meg. Nagyon félek. Mi lehet a következménye annak, ha folyik a magzatvizem, de esetleg nem veszem észre?
2008. dec. 7. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
azt tuti hogy észre veszed, mert az nem csak "becsöppen, "hanem folyik. egyébként nekem is ilyen vizelet tartási problémáim vannak, az első szülésem ota! ne félj, észre fogod venni!!39 hetes kismama!
2008. dec. 8. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,azt tényleg észre fogod venni,mert az folyamatosan szivárogni fog,aztán meg elkezdődnek a fájások is-legalábbis nálam így volt.

Könnyű szülést:)

2008. dec. 8. 02:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is úgy volt, hogy szivárgott, de nem lehet nem észrevenni, mert a vizelet egyszer kiürül és kész. De a magzatvíz nekem "ritmikusan" szinte kibuggyant. 2-3 percenként egy adag, de legalább annyi, mint egy átlag pisi. Ha ilyet tapasztalsz, figyelgesd, és észre fogod venni, hogy az-e. Aztán egy óra múlva már jöttek a fájások is, akkor már egyértelmű volt, hogy mi a helyzet és bementünk a kórházba. Könnyű szülést!!!
2008. dec. 8. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Észre fogod venni!!

Én arra ébredtem, hogy mintha bepisiltem volna, mikor felültem az ágyon, már ömlött belőlem.

2008. dec. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!