Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hova tűnt a magzatvizem?

Hova tűnt a magzatvizem?

Figyelt kérdés

Mióta szültem ez a kérdés foglalkoztat! A magzatvizem nem szivárgott, tök száraz voltam mikor 8 perces fájásokkal a kórházba mentünk! Ott uh-oztak volt magzatvíz minden ok volt! Utána beraktak egy szobába majd 2 óránként összesen 3x megvizsgáltak amitől egy kicsit véreztem de semmi több, majd a következő ilyen vizsgálat alkalmával kérdezte a doki, hogy tudok-e róla, hogy nincs magzatvizem?

???

Hát ezt sehogy sem értem, egy csepp sem volt, azonnal megindították oxitocinnal a szülést!

Azóta sem hagy nyugodni hova tűnt? Ha elfolyik tuti észreveszem, de még azt is ha csak elcsordogált volna... Rejtély...

2011. ápr. 1. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A hugomnak se szivárgott o is csak vérzett,de a szulés kozben kijott neki.
2011. ápr. 1. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De én még nem szültem akkor... 2 ujjnyira voltam nyitva mikor mentem a kórházba és 6 óra múlva szintén csak 2 ujjnyinál már nem volt magzatvíz, de nem folyt el belőlem semmi... Sosem fogok már rájönni...
2011. ápr. 1. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy elmentél pisilni és akkor folyott el? Sokszor olvasom,hogy a kismama elment pisilni,és csak folyott...folyott akkor folyott el a magzatvizük!
2011. ápr. 1. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Tényleg nem emlékszem, hogy bármikor is elment volna, pedig akkor még beszámítható voltam! :D

Hát mindegy ez van, majd a következőnél jobban figyelek! :)

2011. ápr. 1. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Vissza is szívódhatott. Valószínűleg nem két perc alatt.

babádnak nem lett semmi baja?

2011. ápr. 1. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
hogy szívódna már vissza??? nem szivacs a méh, ill. akkor terhesség alatt miért nem szívódott fel???? uhh
2011. ápr. 1. 13:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem lett baja szerencsére, de mikor látták hogy már ki tudja mióta nincs víz azonnal adtak antibiotikumot infúzióba!
2011. ápr. 1. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy volt alattad valami a fekvésnél, ami felszívta?
2011. ápr. 2. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!