Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyit vagy mit adtatok a...

Ti mennyit vagy mit adtatok a szülésznőknek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 08:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem volt fogadott szülésznőm, de aki épp ügyelt, nagyon kedves volt velem végig, így adtunk neki 5000 Ft-ot. (könnyű, rövid szülésem volt)
2015. júl. 4. 08:37
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Semmit, és nem bántam meg.
2015. júl. 4. 08:41
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
Fogadott volt, 30.000-et kapott.
2015. júl. 4. 08:46
 4/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem volt fogadott dokim se szülésznőm. Soha nem adtam pénzt senkinek.

3 gyerekes

2015. júl. 4. 08:50
 5/24 anonim ***** válasza:
28%
nekünk fogadott szülésznőnk volt. már az elején mikor először találkoztunk vele 45ezerben egyeztünk ki. amit egy kicsit sem sokaltunk, sőt....annyira sokat segített végig, nem csak a szülésnél "fogta a kezem" hanem a még terhességi vizsgálatoknál is ott volt, ő csinálta, soron kivül fogadott...stb hogy többet is megérdemelt volna. ha lesz még egy baba, akkor is őt fogjuk felkérni.
2015. júl. 4. 09:55
 6/24 anonim ***** válasza:
68%
Az ügyeletesnél szültem. Egy vasat nem adtunk neki, nem is lett volna mire. Gyakorlatilag otthagyott. Kétszer láttam egész éjjel, akkor sem beszélt normálisan. Eszem ágában nem volt adni neki bármit is.
2015. júl. 4. 10:45
 7/24 anonim ***** válasza:
64%
utolsó gondolom azért hagyott ott mert rajtad kívül még volt jópár vajúdó akivel foglalkoznia kellett. És ha más megfogadta természetes hogy vele törődik többet, mint az ingyenesen szülővel.
2015. júl. 4. 10:50
 8/24 anonim ***** válasza:
50%
nem volt fogadott szülésnő, orvosom volt, ő 100-at kapott, a szülésznőnek adtam egy 10-est, mert nagyon kedvesnek tűnt...mondta majd benéz később...soha többet nem láttam pedig vagy 10 napot bent voltam.
2015. júl. 4. 11:16
 9/24 anonim ***** válasza:
27%
Sem az orvosnak, sem pedig a szülésznőnek nem adtam egy Ft-ot sem, mégis normális ellátást kaptam. Aki mégis elvárja a hálapénzt, az pont az ilyenek miatt, akik állandóan tömik őket.
2015. júl. 4. 12:38
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
3-mas vagyok,gratulálok a lepontozóknak,gondolom az irigység "beszél" belőletek.Más cigire költ havi 30 ezret,én oda adtam annak aki 11 órát segített nekem,támogatott,és egy pillanatig sem bántam meg.Ha másnak erre nem telik,vagy bántja a szemét,az nem az én hibám!!!
2015. júl. 4. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!