Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jártatok úgy, hogy volt egy...

Jártatok úgy, hogy volt egy csomó jóslófájás, aztán mire NST-re került a sor, az meg nem mutatott fájást?

Figyelt kérdés
Nekem napok óta rengeteget görcsöl a hasam, tegnap este azt hittem, hogy kórház lesz a vége, végül bealudtam és ma reggelre megint szépen elmúltak a görcseim. Most megyek NST-re, tuti nem lesz egy fájásom se, pedig van bőven az utóbbi napokban. És mutatha ugy is fájást a gép, hogy esteleg nem is érzem a keményedést?
2010. márc. 3. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt ilyen sőt, amikor szülni mentem, 0-ás fájást mutatott, pedig majd leestem a fotelról:D Rosszul volt feltéve az érzékelő. Amúgy ha már gyakran jóslózol, valamit csak mutatni fog az a gép:)

És mutathat, nekem 37 hetesen úgy mutatott fájást, hogy semmit nem éreztem, a szülésznő mondta is, hogy szép jóslók:)

ҝ

2010. márc. 3. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is sok jóslóm volt,mindig péntekről szombatra éjjel!20 majd 12 perces fájások!

NST pedig semmit nem mutatott,kismanóm nem volt hajlandó megmozdulni!mindig röhögött az aszisztensnő,mert amint levette a készüléket a pocimról,a kisasszony elhelyezkedett,látványosan!

Aztán kiírás előtt 3 nappal csak kíbújt 5 perces fájásokkal kezdett jelezni....

Könnyű szülést,és nagyon sok boldogságot!

3 hós baba anyucija

2010. márc. 3. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a CTG még szülés előtt pár órával sem jelzett semmit. Azt mondták, hogy biztos csak jóslófájásaim vannak (41 hetesen!) pedig majd betojtam a fájdalomtól még lépni is alig bírtam. Leküldtek uh-ra a szülőszobáról és mire visszaértem elfolyt a magzatvízem. Na, akkor hitték el, hogy ma tényleg szülni fogok.

1 éves anyuka

2010. márc. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!