Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cukorbetegség miatt szülésindí...

Rittanddel kérdése:

Cukorbetegség miatt szülésindítás a 38 héten,36 héten teljesen zárt vagyok, a doki szerint császár lesz belőle. Tényleg császárral végződik egy ilyen indítás ha zárt vagyok?

Figyelt kérdés
Első baba lesz, úgyh semmi tapasztalat nincsen. Fogadott orvos hiányában senki nem mond szinte semmit, úgy kell kihúzni mindenkiből. Igazából természetes szülést szeretnék, de nyilván a baba az első,de ha lehetséges elkerülném a császárt. Mennyi esély van rá h magamtól kitágulok addig, vagy hogy indítás után magamtól, ill. meddig várnak vajon? Előre is köszike a válaszokat.

2015. jún. 30. 08:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze 2 hetente járok diabetológiára és dietetikára is a Margitba 4-2-2 vel kezdtem most 24-14-14-12 egységnél járok egyedül a reggeli értékem szokott rossz lenni, de most két napja az is tűrhető, lehet h tényleg azért mert a vége fele nem rontja tovább az inzulinigényt a baba. Most 2x kell mennem CTG-re az gondolom ott kimutatná h ha nincs rendben vlmi, mert UH csak jövő héten lesz.
2015. júl. 2. 07:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Értem. Szerintem jó döntés, hogy a 38. héten megindítják a te esetedben. Az, hogy császárral végződik-e, vagy sem lutri. Az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen. A többi nem számít, hidd el.
2015. júl. 2. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!