Szülésindítás, császár végkifejlettel. Csak engem érdekel hogy milyen százalékban megy ez így? Van erre valahol statisztika vajon?
nem függ össze a kettő ha erre gondolsz. Meginditják oersze mert ott van az esély hogy természetes uton meglehet a baba. Ha nem akkor nyilván császár. De ha meg nem indítják meg hanem rögtön császár akkor elveszik a lehetősége hogy esetleg normál uton szülessen.
Statisztikáról nem tudok, hacsak nincs nőgyógyászaton dolgozó szülésznő ismerősöd:-)
èn is indítás elött vagyok, holnap leszek a 40+10 napon.
Az orvos azt mondta 10 napot meg kell várni mert kisebb az esély komplikációra.
De amivel holnap indítják az egy kis dózis lesz ha nem indul meg töle akkor haza küldenek, vagy még napokat is várnak. ahogy hallottam szép lassan lesz adagolva, hogy a baba ne kapjon sokkot.
Szia!
Nekem is így volt.
9 nap túlhordás után,burokrepesztés,oxitocin,2 óra múlva császárműtő.
Az orvosom azt mondta,semmi értelme erőltetni a spontán szülést,mert nem fog menni,ő pedig nem várja meg,amíg probléma lesz.
Bár akkor nagyon fájt,igaza volt,a legfontosabb az egészséges baba,10/10-es Apgart kapott.:)
A kisfiam,aki már 2 éves elmúlt azóta:),un. magas-egyenesállásban feküdt a pocakomban.
Boldog babázást!
Nekem szerencsém volt, indítás után közel 2 nappal kibújt magától a babám.
Itt ez a cikk:
"Az először szülő nők közül azoknál, akiknél elindítják a szülést, kétszer nagyobb lehet a kockázata annak, hogy a szülést császármetszéssel kell befejezni, mint azoknál, akik természetes módon vajúdnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!