Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A koraszülés örökölhető?

A koraszülés örökölhető?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen
2015. jún. 26. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 26. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, ezt nem lehet örökölni.
2015. jún. 27. 00:20
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen lehet, nagymamám is,anyukám is 7.hónapra szüledtek és én is. Én babàm még bennt hál istennek. Nem feltétlenül kell,higy koraszülött legyen,de szerintem az esély sajnos megvan rá. 35hkm.
2015. jún. 27. 07:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok, hogy örökölhető? Az én fiam például miattam lett koraszülött, vagyis azért, mert gyenge volt a méhszájam.
2015. jún. 27. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam is nem feltétlenül kell,hogy koraszülött legyen,nekem 3 testvérem van egyik sem jött korán csak én,pedig anyunak semmi panasza nem volt velem a terhessége alatt.Ezért féltem én is hogy esetleg az én kisfiam is elöbb jön.Kicsi rá az esèly de előfordulhat szerintem. De ez csak az én véleményem.
2015. jún. 27. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem..

Két testvérem időben jött.. Csak én voltam koraszülött..

Háromszor élesztettek újra.

2015. jún. 27. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt az első kérdésem az orvosomtól, és ő megnyugtatott hogy nem nem örökölhető egyeltalán a koraszülésre a hajlam, mivel a koraszülés valamilyen komplikáció következménye.
2015. jún. 27. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalataim szerint sem örökölhető.

Nálunk a családban soha senki nem szült korábban, nekem a 3. babám koraszülött lett.

2015. jún. 27. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem így közvetlenül nem. az mondjuk örökölhető, hogy hajlamos vagy összeszedni mindenfélét terhesen, és ez okozHAT koraszülést.
2015. jún. 30. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!