Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Koraszülés jelei lehetnek?

Koraszülés jelei lehetnek?

Figyelt kérdés
Már napok óta, alhasi menzesz szerű görcseim vannak, tegnap igaz elég sok mindent ettem és elkezdett fájni a gyomrom majd hasmenés és hányingerem volt, ma reggel sokkal jobban voltam de megint elkezdedődött erős gyomorfájás wc-n csak 1x voltam, hányingerem most szerencsére nincs, de olyan mindjárt megjön érzésem van folyamatosan, nem erős ez a görcs, csak most már kezdek aggódni.. Gyomorrontás vagy koraszülés jelei lehetnek ezek?
2015. jan. 31. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy?
2015. jan. 31. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak a baba sincs jól, a sok hasmenéstől, de nem hinném, hogy korás lenne
2015. jan. 31. 10:56
 3/8 A kérdező kommentje:
34hkm ezt elfelejtettem
2015. jan. 31. 11:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Hatalmasakat rug is.. akkor ezek a menzesz szeru gorcsok joslok lehetnek?
2015. jan. 31. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyél be egy extra magnéziumot, és pihenj le, szerintem a dokid is ezt tanácsolná. Ha nem múlik, és sűrűsödik, vagy erősödik akkor hívd fel a dokidat.

32hkm

2015. jan. 31. 11:52
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm, már jobban vagyok, elterelődött a figyelmem és jobban is lettem, nagyon ráparáztam!

első babás vagyok és fogalmam sincs,hogy ilyenkor mi a teendő mikor kell megindulni a kórházba stb :)

2015. jan. 31. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugi! Nem kell egyből megijedni.

Igen ezek jóslók voltak és ahogy közeledsz a vége felé egyre többször fog is jelentkezni.A 36. hétig szedd a magnéziumot,napi 3x2 szem is mehet,és sok sok pihi!!Semmi megerőltetés,semmi lépcsőzés,cipekedés,emelés!

Ilyenkor ha érzed,hogy jön a görcs és bekeményedsz vegyél be magnéziumot és pihenj le..elég ha csak fekszel,nem kell hogy aludj is.Várd meg míg elmúlik.Ha nem múlik fél órán belül sem,akkor nem árt venni egy meleg zuhanyt,és ha nem múlik el akkor kezd mérni az időt h milyen időközönként jönnek.Ha van benne rendszeresség akkor készülhetsz a szülésre.Vagy ha elfolyik a m.vized akkor is.

34+1 hkm

2015. jan. 31. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia :)

én is hasonlóan voltam mint Te,és kb. én is ennyi idősen.

A menzesz szerű tompa görcsök lehetnek előfájások,34 hetesen már nekem is voltak elég szépen.

Azért figyelj oda magadra nagyon,szedj magnéziumot,és próbálj minnél többet pihenni.

Én most vagyok 39 hetes, és még egyben :)

Üdv!

2015. febr. 1. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!