Ha valakit koraszülés fenyegetne, annak vannak jelei? Mármint azt észrevenném én is magamon? Pl. Fájások, v. akármi jelek?
Figyelt kérdés
mert gondolom,ha jol vagyok,akkor nincs ok az aggodalomra? 29 hetes kismama2009. okt. 14. 17:32
1/4 anonim válasza:
Ha jól vagy, akkor ne idegeskedj, élvezd a babavárást. A koraszülésnek tényleg vannak elöjelei, de azt ugyis észrevennéd, ha nincsminden rendben.
2/4 A kérdező kommentje:
de pont a jelekre vagyok kiváncsi.mert mostanság kevesebbet mozog a babám.remélem,h ez nem annak a jele.
2009. okt. 14. 17:54
3/4 anonim válasza:
Az, hogy most már kevesebbet mozog, teljesen normális. Gondolj bele, már ő is egyre nagyobbacska, és így egyre szűkösebb neki a hely. Már nem tud úgy virgonckodni, mint azelőtt. Másrészt az időjárás is befolyásolhatja, hogy mennyit mozog. Szóval ne aggódj, de ha gondolod, majd említsd meg a dokidnak vagy a védőnőnek.
4/4 anonim válasza:
29 hetes vagy, egyre kevesebb a helye, ne izgulj :)
Vigyázz magadra, és élvezd ki az utolsó heteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!