2000-es zárt méhszájjal is elfolyhat a magzatvíz vagy az csak akkor, ha már nyitva vagyok valamennyire?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 17:19
1/7 anonim válasza:
Ennek semmi köze hozzá. 3000-essel is elfolyhat. Nem kell nyílni szülés előtt. Vajúdás alatt kell. Akár egy órával a szülés beindulása előtt is lehet valaki teljesen zárt és utána akár néhány órán belül megszülhet. A korai tágulás nem jelent semmit, ahogy a vajúdás alatti sem lineáris. Teljesen egyéni.
3/7 anonim válasza:
Igen. Én vagyok rá a példa. Pont aznap, amikor elfolyt a víz, mondta a doki, hogy C2000-es a méhszáj és zárt vagyok. 16 óra múlva már babáztam. :)
4/7 anonim válasza:
Nincs köze hozzá. A magzatvíz azért folyik el, mert megreped a magzatburok, nem azért mert nyitott a méhszáj.
Nekem teljesen zárt volt még amikor elfolyt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt hogy ha teljesen zárt akkor vajon ki-e tud folyni a víz.
Igen kitud folyni. A zárt méhszájat ne úgy képzeld el, hogy totál be van záródva. Egy kicsi rés mindig van, és a viz simán átfolyhat rajta, tehát igen úgyis elfolyhat ha zárva vagy kedves kérdező :)
6/7 A kérdező kommentje:
igen, erre gondoltam, köszi a válaszokat
2015. jún. 26. 22:23
7/7 anonim válasza:
Zárthméhszájnál folyt el a magzatvized?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!