Akiknek magzatvíz-elfolyással indult a dolog! Hogy kell elképzelni?
Csak szépen csordogált vagy kiloccsant belőled? Folyamatosan folydogál?
Ez a rémálmom, hogy egyszer csak valami nyilvános helyen kiloccsanik belőlem, minden tiszta víz, húzom a csíkot magam után, összerondítom a kocsit, a kórházat, mindent. Gondolom ez azért nem ilyen durva :D Elmesélnétek nekem, hogy nálatok hogy történt? Hol voltatok? Hogy mentetek be a kórházba?
Auchan pénztár. Éreztem, hogy valami folyik. De akkor még nem esett le, hogy az a magzatvíz. Olyan, mintha vékonyan pisilnél. Nem áztatott el, legalábbis amíg kiértem a kocsihoz. Aztán hazamentem, lefürödtem, utána hívtam a dokim, majd a férjem. Ő hazajött, ivott egy kávét, és utána indultunk a kórházba.
A fájások akkor kezdődtek, amikor beértünk.
Szia!
Épp lefeküdtünk aludni, 10 óra volt.
Épp a szülésen gondolkodtam, amikor jött egy erősebb összehúzódás ami kb 5 mámásodpercig tartott, és utána azonnal hallottam a pukkanást.
Nekem nem folyt sok víz el, csak olyan 2 dl körül. Utána is folyamatosan folyt. Egyből 5 perces fájások jöttek, 6 óra múlva lett meg.:-)
39+2 hétre született ultrahang alapján, mensi szerint épp 40. hétre.
Én hajnalban arra ébredtem, hogy szúrt egyet a hasam alja, majd kb. fél perc múlva eláztattam az ágyat, csak folyt és folyt. Aztán elindultam zuhanyozni, útközben mindenfelé csöpögött a víz, a férjem jött utánam a felmosóval. Zuhanyzás után úgy éreztem, hogy már épp csak szivárog, erre újabb loccsanás, és megint csupa magzatvíz lett az előszoba. Felöltöztem, betétet tettem, mire kb. 15 perc alatt beértünk a kórházba, már teljesen átázott a nadrágom. A kórházban is folyamat folydogált, de ott már nem tört rám hullámokban. Aztán később a nőgyógyász engedett le belőle, végül császár lett, ahol a másik orvos kérdezte az orvosomat, hogy te ebből engedtél egyáltalán le, mert még mindig rengeteg magzatvíz van. Szóval tényleg folyamatosan termelődik.
Nekem egyébként azt mondta a védőnő, hogy érdekes módon nagyon sok nőnek otthon folyik el a magzatvize (mármint azok közül, akiknek így indul a szülés), persze akad, akinek a boltban :)
Férjem hajnalban ment dolgozni. Felkeltem én is wc re menni. Mikor felálltam kb 2 dl folyt ki belőlem. Vagy még annyi sem.
Azt hittem bepisiltem.
Bementünk a korházba addig nem folyt semmi. Fél 5 kor folyt egy kicsi negyed 6 ra értünk be. Majd a korházban kis adagokban folyt, volt hogy kicsit nagyobb mennyiség is jött. Tök ciki volt hogy bárhova ültem feküdtem otthagytam egy kis tócsát. Ráadásul zöld volt. 1 órakor vittek császározni.
éjjel fél 3 kor arra keltem hogy ömlik belőlem valami. hirtelen felugrottam és jött még egy adag. óvatosan lezuhanyoztam irány a kórház. mire beértünk az út 20 perc addigra 3 perces fájások. császár lett a vége.
az úton 2 törölközőt is eláztattam, és még a kórházban is folyt belőlem. szörnyen nézett ki a lakás, a szoba az ágy és a kocsi is.nem tudom honnan jött ennyi viz, de számomra rengeteg volt.
Nekem délután folyt el itthon a magzatvizem. Éppen főztem, és éreztem, hogy pisilnem kell, de mire elindultam a wc-re addigra elöntött. Először bizonytalan voltam, azt hittem bepisiltem, de amikor nem akart elállni, és lett alattam egy nagy színtelen szagtalan tócsa, akkor már gondoltam, hogy itt az idő. A kórház kb. 1 óra kocsival, de nekem a tena betét kibírta az utat, mert szinte a m.víz nagy része elfolyt itthon. A férjem amúgy is beért velem 40 perc alatt, mert egy kicsit pánikba esett :-)
Ott persze vizsgáltak, úgyhogy jött utánam a vizsgálóba a takarítónő, de szerintem ez a legkisebb probléma. Hidd el a kórházban nem lepődnek meg egy kis m.víz tócsán :-)
Mikorra várod a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!