Hogyan Indítják meg a szülést?
infúzió,burokrepesztés,esetleg méhtágítás...
oxitocinnal szoktak fájástámogatást csinálni.
Mennyit várnak a kiírt időpont után az indítással? Én 9-re vagyok kiírva, ha ddig nem jön befektetnek 9-én. Nem szeretnék bent lenni amíg nem kell. Tehetek vmit ellene? Rem nem lesz szükség indításra, jobb ha magától akar kijönni. Tudja ő mikor van itt az ideje,nem?
Köszi
Szia
Nekem sajna úgy kellett mgindítani a szülést a 42. héten,mert nagyon magas lett a vérnyomásom:(
Nálam úgy volt,hogy bevittek a szülőszöbára, a doki megvizsgált. Át kellett öltöznöm kózházi ruhába,majd megkaptam a beöntést. Ami,hozzáteszem egyáltalán nem fáj..vagy ilyesmi,mert engem sokan ezzel riogattak. Majd,ha elmúlt a beöntés hatása:)) le kellett zuhanyoznom. Felfektettek a szülőágyra,megkaptam az oxitocinos infúziómat és vártunk a fájásokra. Nagyon nehezen indult meg,agyáltalán nem akartam tágulni. 7 óra alatt csak 1 ujjnyit:((, de 16 óra elteltével megszületett a lányom:)) Nálam nem alkalmaztak mást.
Köszi a válaszokat!
A második válaszolónak üzenem: nálam úgy van, hogy 22-re voltam kiírva, kétnaponta járok azóta NST-re, és magzatvízet néz a dokim. Mivel holnap letelik a 10 nap, (itt ennyit várnak), ezért megindítják a szülést. Amúgy a szívhangja szép, a magzatvíz tiszta, csak letelt a türelmi idő! A méhszájam 2111 a 40 hét óta, de amúgy semmi.
Nekem is 2111 az értékem 3 hete, 9-én kell befeküdnöm. Azt mondta ma a doki, hogy nincs "türelmi idő" majd kiderűl kell -e indítani és mikor... mindenképp bent tartanak. rem nem sokáig. 8-án NST+ vizsgálat.
ma 39 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!