Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan Indítják meg a szülést?

Hogyan Indítják meg a szülést?

Figyelt kérdés
Ha szerdáig nem lesz semmi, akkor megindítják a szülést. Hogyan? Infúzió? Burokrepesztés? Aug. 22-re voltam kiírva. Ez hogy történik? Amúgy Győrben fogok szülni, de nem csak Győriek válaszát várom!
2008. szept. 1. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:

infúzió,burokrepesztés,esetleg méhtágítás...

oxitocinnal szoktak fájástámogatást csinálni.

2008. szept. 1. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyit várnak a kiírt időpont után az indítással? Én 9-re vagyok kiírva, ha ddig nem jön befektetnek 9-én. Nem szeretnék bent lenni amíg nem kell. Tehetek vmit ellene? Rem nem lesz szükség indításra, jobb ha magától akar kijönni. Tudja ő mikor van itt az ideje,nem?

Köszi

2008. szept. 1. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem sajna úgy kellett mgindítani a szülést a 42. héten,mert nagyon magas lett a vérnyomásom:(

Nálam úgy volt,hogy bevittek a szülőszöbára, a doki megvizsgált. Át kellett öltöznöm kózházi ruhába,majd megkaptam a beöntést. Ami,hozzáteszem egyáltalán nem fáj..vagy ilyesmi,mert engem sokan ezzel riogattak. Majd,ha elmúlt a beöntés hatása:)) le kellett zuhanyoznom. Felfektettek a szülőágyra,megkaptam az oxitocinos infúziómat és vártunk a fájásokra. Nagyon nehezen indult meg,agyáltalán nem akartam tágulni. 7 óra alatt csak 1 ujjnyit:((, de 16 óra elteltével megszületett a lányom:)) Nálam nem alkalmaztak mást.

2008. szept. 1. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A második válaszolónak üzenem: nálam úgy van, hogy 22-re voltam kiírva, kétnaponta járok azóta NST-re, és magzatvízet néz a dokim. Mivel holnap letelik a 10 nap, (itt ennyit várnak), ezért megindítják a szülést. Amúgy a szívhangja szép, a magzatvíz tiszta, csak letelt a türelmi idő! A méhszájam 2111 a 40 hét óta, de amúgy semmi.

2008. szept. 1. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 41.héten inditották meg a szülést, minden úgy zajlott ahogy az elöttem lévő írta a beöntés tényleg nem fáj pedig engem is riogatak. 11:30kor inditoták és 19:45re már megvolt a babám.
2008. szept. 1. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 2111 az értékem 3 hete, 9-én kell befeküdnöm. Azt mondta ma a doki, hogy nincs "türelmi idő" majd kiderűl kell -e indítani és mikor... mindenképp bent tartanak. rem nem sokáig. 8-án NST+ vizsgálat.

ma 39 hetes kismami

2008. szept. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!