Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon szeretnék gyereket, de...

Nagyon szeretnék gyereket, de ha a szülésre gondolok,200 lesz a vérnyomásom és az ájulás kerülget, fuldoklom, van segítség?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, kicsi korom óta rettegek tőle, ne akarom győzni, de nem sikerül
2010. febr. 27. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A vérnyomásodat be kell állítani gyógyszerrel rendesen.Ezt kardiológus csinálja és nem a háziorvos.Az epudurált a nőgyógyásszal kell megbeszélni,nálad még indokolt is.Járd végig és kezdj bele.
2010. febr. 27. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen tágulásnál van egy pont amikor még megkaphatod és van amikor már túlságosan kinyílt a méhszáj és onnan már lassan a kitolás jön. Olyankor már nem adnak mert nem lehet érezni a toló fájásokat. De biztos hogyha jó orvosod van és megbeszéled vele akkor odafigyel rád vagy ami biztosabb egy szülésznő mert az ha kell akkor 10 percenként néz meg
2010. febr. 27. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok megint.

Azért javasoltam a szakembert, mert szerintem a kérdezőnek más problémája van, mint az az "átlagosnak mondható izgalom" és aggodalmak, ami leginkább az első szülőkre jellemző, de én kétszer szültem (eddig), és a másodiknál is izgultam, úgy vélem itt többről van szó.

(Valakinek, aki fél a kutyáktól, és szembe rohan vele a parkban egy kutya, annak hiába kiabál a távolból a gazdi, hogy "nem kell félni, nem bánt!", ettől csak még idegesebb lesz és bepánikol. Az észérvek ilyenkor nem segítenek.)

A pszichológusokról csak annyi, hogy én magam, teljesen más problémával egy éve mentem el pszichológushoz, de három év kellett hozzá, mire rávettem magam + rábeszéltek jó barátok. És van TB-re is, mert nekünk sem volt erre pénzünk...

Sajnálom, hogy nem mentem korábban, mert pár hónap alatt számomra is meglepő változás állt be, olyan dolgokra nyertem rálátást, amikre egyedül nem voltam képes...

Szóval kedves kérdező, legyél bátor, és lépj, hogy segítséget kaphass!

2010. febr. 27. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:
16:24-nek. Szeretnélek megkérdezni a pszichológus tb-re elintézéséről.Hogy működik ez,mert nálunk is kéne,de nincs óránkét 6000 ft-om rá.Köszönön.
2010. febr. 27. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszi:-))
2010. febr. 28. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Császártól is félsz, vagy csak a természetes szüléstől? Mert ha az elsőtől nem félsz, akkor keress olyan orvost, akinél lehet választani(altatást is lehet választani sok helyen), persze ez csak fizetős/magánorvosnál lehet. A magas vérnyomás pedig lehet ok a császárra, de azt csak "úgy hallottam".
2010. febr. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!