A fiuk jonnek hamarabb vagy a lanyok?
Figyelt kérdés
mert en ugy hallottama fiuk kessobb jonnek a kiirt idopontnal.2008. aug. 31. 12:55
1/8 anonim válasza:
Lányt várok és múlt péntekre (aug. 22-re) voltam kiírva. Semmi jele, hogy jönne! Erre nem lehet adni.
2/8 anonim válasza:
Nekem két fiam és egy lányom van. Mindhárman hamarabb jöttek. A nagyobbik fiam 5 nappal jött hamarabb a kisebbik 3 héttel,a kislányom pedig 11 nappal.
De igen egyébként azt szokták mondani,hogy a fiúkat jönnek később,mert ők "lustábbak".
3/8 anonim válasza:
Én lányt szültem, 8 nappal hordtam túl, be kellett indítani a szülést.
4/8 anonim válasza:
Nekem sajna a 37.hétre jött!!
Bár csak legalább 2 hétig lett volna még benn!!
Hátha nem lett volna baj a popsijával ,mert szerintem nem tudott benőni a keresztcsontjánál lévő kis luk vagy sipoly vagy mit tom én mi az!!
5/8 anonim válasza:
szerintem ez szülői dolog és nem a babán múlik..van aki előbb szül és van aki később..mint a második válaszoló mindhárom előbb jött.
6/8 anonim válasza:
Az én július 29.re volt kiírva a kicsi lányommal de, semmi jelét nem vettem észre hogy szülni fogok, és ez igy is lett a 41.héten inditották meg. Szerintem erre nem lehet adni hogy melyik jön elöbb.
7/8 anonim válasza:
Én 42hét+3napra szültem a lányomat. Nem hiszem, hogy egy kisfiút ennél tovább hordtam volna:-)
8/8 anonim válasza:
Én meg 37.hétre szültem a picikémet.
Szept 3-ra voltam kiírva és erre ő ugy gondolta kijön augusztus 12.én!
Üdv egy ma 3 hetes babóci anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!