Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek hamarabb lesz baba?

Beus6 kérdése:

Szerintetek hamarabb lesz baba?

Figyelt kérdés
36 hetes múltam és már kb 1 hete erős jóslóim vannak.(nagyon nagyon erősek) volt olyan aki hasonló helyzetben volt mint én és hamar megszült??
2011. szept. 17. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 31. héten volt erős jóslóm, magyarul beindult a szülés! :( De vissza tudták tartani, és 39+re született csak a lányom!Addig is minden héten legalább 2 éjjel rendszeres fájásaim voltak! (12-10-7 percesek 3-4 órán át!)

Ja és 31 hetesen elment a nyákdugóm, és kinyííltam 2 ujjnyira!

ÉS így is kihúztam!ÉS a 35. hétttől mindent ugyanúgy csináltam mint előtte, nem pihentem extrém sokat!Mert zat mondták, ha addig kihúzzuk akkor minden ok!DE 3 nappal született csak hamarabb! :)

Szóval bármi lehetséges, nem aggódj de tarts kímálő életmódot! :)

Könnyű szülést majd, ha eljön az ideje! :)

2011. szept. 18. 07:38
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! pihizek sokat:D remélem én is h könnyű szülés lesz:D szép napot!
2011. szept. 18. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!