Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes terhes vagyok. Észre...

40 hetes terhes vagyok. Észre lehet venni ha a baba nem érzi jól magát túlhordás miatt? Miből fogom észrevenni, hogy mikor szülök? Normális hogy fél óránként járok pisilni? Ez szülés alatt is így lesz?

Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha már nem érzi jól magát akkor úgyis kibujik én mind a két lányommal 6 napot vittem rá, mert ciklusom 34 napos volt a szülés időpontját pedig a 28 napos ciklushoz számolják,

szülés közben nem kell sűrün pisilni menned, azt hogy mior jött le az idő észre fogod venni én már teljesen nyogodt voltam hogy még nem szülök egyszer csak jöttek a fájások 10 perecenként meg iszonyatos hasmenésem volt, ezek már biztos jelek, a hasmenés már előbb is jelentkezhet az is biztos jel önmagában is, remélem olyan szép szülésed lesz mint nekem, szorítok

ha esetleg van kérdésed nagyon szívesen válaszolok rá írhatsz privit

2008. aug. 31. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!