Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már a szülés vagy csak a...

Ez már a szülés vagy csak a vizsgálat miatt van?

Figyelt kérdés
1 órája jöttem haza magzatvízvizsgálatról,a doki szerint még ma is szülhetek.Azóta járni alig tudok,ülni is csak fél oldalt,fájdalmaim vannak.(C1222) 40+5 km
2010. febr. 26. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a szülés, a vizsgálat miatt nem lehet ilyen fájdalom. Nézd a időközöket, vagy ha egybefolyik menj be a kórházba. Jó szülést és jó egészséget a picinek és neked is!
2010. febr. 26. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet a szülés megindulása, általában a deréktól indul, olyan menstruációs fájdalom és folyamatosan erősödnek a fájdalmak. sok sikert és könnyű szülést!
2010. febr. 26. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Szurkolok, lehet, hogy hamarosan beindul! :o)

Magzatvíz, vagy rendszeres fájások+keményedések, vagy nem szűnő derék fájdalom + rendszeres keményedések, de ezt Te is tudod gondolom...

2010. febr. 26. 13:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyosak vagytok!Szóltam a scaládnak,mert baromira fáj
2010. febr. 26. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt magzatvíz vizsgálatom,másnap meg is szültem.

Előtte is volt,de az nem fájt.Akkor azt mondta a doki,most úgy megvizsgálom,hogy meg is szül....sikerült neki...

2010. febr. 26. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:

itt baba lesz hamarosan!!!!!

drukkolunk! ird majd meg legyszives!

2010. febr. 26. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is néztek magzatvizet, rá egy óra múlva elkezdődtek a fájásaim könnyű szülést kívánok
2010. febr. 26. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
csak jelzem, h nem szükségszerű a mensi görcs és a keményedés. nekem "csak" deréktáji fájdalmam volt, de az a leszakad a hátam-fajta és a bába állította, h ez még nem az, maradjak a seggemen. én azért bevitettem magam a kórházba és 4.5 ujjnyira voltam nyitva. (5-nél lehet kitolni :-DDD)
2010. febr. 27. 08:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is meginditotta.Könnyű szülést!
2010. febr. 27. 13:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Pénteken 18.25-re megszületett a kislányom,Anna Sára.Köszönöm Nektek a biztatást!
2010. márc. 2. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!