Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 12,5 kg-ot híztam a terhessége...

12,5 kg-ot híztam a terhességem alatt, mennyi súlyvesztés várható szülés alatt-után?

Figyelt kérdés
Bármkor jöhet a baba, remélem a kilók már nem gyarapodnak tovább, nem vizesedtem látványosan, csak estére dagad egy picit a lábam. Mire számítsak? A babát normál súlyúnak nézték 3,2-3,5 kg.
2010. febr. 25. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

12 kg ot híztam, a lányom 3950 gramm volt.

A szülés után 2 héttel mértem először meg magam, ugyanannyi kg voltam, mint amiről inultam (67)

Az utolsó 3 hónapban 20 grammos CH diétán voltam terhességi cukorbetegség miatt.

Fiammal 10 éve 18 kg -ot híztam , ő 4,4 kilós volt, szülés után rögtön lement 11 kg.

2010. febr. 25. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

En 15 kilot hiztam, 7 ment le egybol szulessel, nyolc napja szultem, azota egy kiloval lettem meg kevesebb. Vizesedtem is, mar a viz is lement, en tobb sulyvesztesre szamitottam. Mondjuk sovany voltam, amikor teherbe estem, nagy esellyel ragaszkodni fognak hozzam ezek a kilok (egyebkent csak a fejemen latszik, hogy tobb vagyok, mint baba elott).

Erdeks, hogy az elso babammal 25 kilot hiztam, nem vizesedtem es a szulessel kozvetlenul 11 kilo ment le.

2010. febr. 27. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!