12,5 kg-ot híztam a terhességem alatt, mennyi súlyvesztés várható szülés alatt-után?
Én 12kg híztam a terhesség alatt. A babám súlya 3350g volt. Utána pár hét alatt leadam 10 kg-t, még kb. 1-2 kg felewsleg van rajtam, amitől nem tudok megszabadulni ez főleg a hasamon látszódik.
Ha szerencsés testalakatú vagy, akkor hamar megszabadulsz a kilóktól.
-6hónapos baba anyukája-
Én a terhesség kezdetekor 50 kg voltam és felszedtem 21 kg-t :) a szulésnél mindjárt lement 10 kg, a maradék meg 2 hónap alatt ment le :)
tényleg fugg hogy milyen tipus vagy, én soha nem tudtam hízni mégis feljott 21, de ugyanugy le is ment.
Lehet hogy te szoptatás alatt fogsz hízni, erre vigyázz sokan a szülés után pár hónappal még több kilók, mint amikor szülni mennek.
Én 55kg al kezdtem 75gg-al mentem szülni, mikor hazajöttünk 64 voltam. Most 11 hónappala szülés után 54 vagyok.
Az első babámnál 13 at híztam, mire hazajöttünk (idegeskedés a tej miatt meg vmiért alig bírtam enni) mind a 13 lement.
Aztán szopi alatt alattomban visszajött 2-3 amit sehogy se bírtam ledolgozni.
Szopi befejezése után fogyózásba kezdtem, lement 4 kiló, ez már nagyjából a normál súlyomnak felelt meg.
Ezzel lettem terhes a lányommal, ismét pont 13 kilót híztam de a kórházból sajnos csak 8 kiló minusszal jöttem haza (pedig 4,5 kiló volt a lány..)
Most is rajtam figyel ez az 5 kiló még (szoptatok) de mostmár elkezdtem sportolni meg odafigyelni jobban mit eszek, fogyózni nem tudok, mert akkor csökken a tejem és a lány egyenlőre csak szopik 5hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!