Fogadott dokim közölte, hogy nála mennyibe kerül a szülés. A kérdés az, hogy ha nem tud ott lenni a szülésnél, vagy a baba megszületése után ér csak be, vagyis más vezeti le az egészet, akkor is illő kifizetni az orvosom?
Figyelt kérdés
Különben jó szakember, megbízom benne, de tőle független okokból is alakulhat úgy, hogy nem ér be. Én július 13-ra vagyok kiírva, ő még szabin lesz 6-án, és ha korábban megindulna a szülés, nem biztos, hogy van értelme feljönnie a pl. a Balaton mellől, hisz mire felér, addigra meglehet a baba.2015. máj. 18. 19:23
11/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyit kér tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!