Honnan tudják az orvosok, hogy a szülésnél biztos fejvégű a baba?
Figyelt kérdés
Mi van olyan esetben, ha tegyük fel a baba a 32. 36. héten fejvégű, de a végére mégis visszafordul haránt-,vagy medence végű fekvésbe? Tudom, hogy kevés rá az esély, da ha mégis? A kórházban szülés előtt mindig megnézik UH-val, hogy hogyan helyezkedik el a baba?2010. febr. 24. 13:43
1/8 anonim válasza:
Szia!Engem megultrahangoztak szülés előtt!
2/8 anonim válasza:
Hát a 36. hét után nem nagyon van helye csak úgy megfordulni, de nekem nézték még a 40-en a flowmetriát, és egyidejűleg a babát is látta.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2010. febr. 24. 13:46
5/8 anonim válasza:
Egy gyakorlott szülésznő kívülről ránéz, és megmondja, hogy helyezkedik el a baba, gondolom a profi orvosok is...
6/8 A kérdező kommentje:
Na, ezt jó tudni! Köszi!
2010. febr. 24. 14:04
7/8 anonim válasza:
Szia!
Szülés előtt úgyis megvizsgálják a méhszájat. Ekkor tapintásból meg tudják mondani,hogy a feje ott van-e, és ha igen, akkor azt is meg tudják állapítani, hogy a kobakja milyen irányba néz.
8/8 anonim válasza:
Nekem végig harántban volt a baba, szüléskor a doki magzatvíztisztaságot nézett és akkor mondta hogy már fejvégű... De amúgy tényleg tudják már ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!